Τρεις νεκροί από πυρά στο κέντρο της Μόσχας

Τρεις νεκροί από πυρά στο κέντρο της Μόσχας

Στο χώρο υποδοχής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας FSB

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν στο περιστατικό με πυροβολισμούς στο κέντρο της Μόσχας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia, το συμβάν έλαβε χώρα στον χώρο υποδοχής της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας FSB. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ένας εξ αυτών είναι αστυνομικός. Από την πλευρά της η FSB έκανε γνωστό, ότι άγνωστος άνοιξε πυρ κοντά στην έδρα της στη Μόσχα και υπάρχουν τραυματίες, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax. Σύμφωνα με την FSB, ο δράστης εξουδετερώθηκε, ενώ τα στοιχεία του ταυτοποιούνται, μεταδίδει το RIA.

Ειδικές δυνάμεις με αυτόματα όπλα αναπτύχθηκαν στην περιοχή, όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ζήτησε από τους πολίτες να απομακρυνθούν. Πέντε ασθενοφόρα εθεάθησαν να αναχωρούν από το σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί.

Νωρίτερα μια αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ότι άκουσε πυροβολισμούς στο ίδιο σημείο, ενώ βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν πάνοπλους αστυνομικούς να τρέχουν στους δρόμους κοντά στα κεντρικά γραφεία της FSB.