To sugar baby που αμείβεται με 500 δολάρια το ραντεβού και αποκαλύπτει πώς έστησε την επιχείρηση

To sugar baby που αμείβεται με 500 δολάρια το ραντεβού και αποκαλύπτει πώς έστησε την επιχείρηση

«Αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για τον καθένα, αλλά σίγουρα δουλεύει για μένα»

Ο λόγος που επέλεξε να βρει sugar daddy, δηλαδή κάποιον πλούσιο χορηγό, ήταν το γεγονός ότι βαρέθηκε τα ατελέσφορα ραντεβού με τους άντρες της πόλης της και ήθελε να ζήσει τη μεγάλη ζωή.

Μία νεαρή Αμερικανίδα μίλησε στο Business Insider για τον τρόπο που έφτιαξε τη ζωή της με τους άντρες που την στήριζαν οικονομικά.

«Για τον αμύητο, το ‘‘sugaring’’ είναι μια μορφή σχέσης όπου το ένα μέλος υποστηρίζει οικονομικά το άλλο, συχνά με τη μορφή μετρητών ή δώρων. Έλαβα χιλιάδες δολάρια σε μετρητό, ταξίδια στα μήκη και τα πλάτη της χώρας, πρόσβαση σε πεντάστερα ξενοδοχεία και εστιατόρια και πανάκριβα δώρα, όπως παπούτσια και ρούχα, που δεν θα μπορούσα να διαθέσω».

«Φιλική σχέση έψαχνα που να μου δίνει ένα οικονομικό βοήθημα», λέει και έμαθε να αποφεύγει εκείνους τους άντρες που δεν προσφέρουν χρήματα, τους «πεπειραμένους daddies», όπως τους λέει.

Όσο για το σεξ, «δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία, πιστεύω πως είναι μια απολαυστική παρέκκλιση με οικονομικά οφέλη … Οι περισσότεροι sugar daddies δεν βλέπουν ωστόσο την αξία του να υποστηρίζεις οικονομικά ένα sugar baby χωρίς προσωπικές στιγμές. Αυτός ο τρόπος ζωής δεν είναι για τον καθένα, αλλά σίγουρα δουλεύει για μένα».