Έφτιαξε παμπ στην αυλή του σπιτιού της για να μην «το σκάει» ο άντρας της

Έφτιαξε παμπ στην αυλή του σπιτιού της για να μην «το σκάει» ο άντρας της

Η ασυνήθιστη ιδέα μίας 48χρονης στην Αγγλία για να έχει κοντά τον σύζυγό της

Μία γυναίκα στο Newton Abbot του Devon στην Αγγλία, κουράστηκε να βλέπει τον σύζυγό της να «ξεγλυστρά» κάθε τόσο από το σπίτι και να επισκέπτεται την τοπική παμπ για μερικές μπίρες και σκέφθηκε μία -τουλάχιστον- πρωτότυπη ιδέα:

Αποφάσισε να χτίσει μία παμπ στην πίσω αυλή του σπιτιού του ζευγαριού ώστε να τον κρατά σπίτι περισσότερο χρόνο!

Όπως αναφέρει το ladbible.com, ο Paul Tapper που εργάζεται ως μηχανικός, προτιμούσε την παρέα των φίλων του μετά τη δουλειά με την απαραίτητη συνοδεία παγωμένης μπίρας, περισσότερο από τη συντροφιά της συζύγου του Jayne.

H 48χρονη, μητέρα τριών παιδιών που εργάζεται ως νοσοκόμα, εξηγεί:

«Ο σύζυγός μου πεταγόταν όλη την ώρα στη γειτονική παμπ και δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα σπίτι. Έτσι σκέφτηκα: γιατί δεν φτιάχνω τη δική μου παμπ, με εμένα ως "αφεντικό"; Έτσι κατέληξα στο Doghouse (σ.σ. "σκυλόσπιτο")».

Η όλη προσπάθεια στοίχισε βέβαια αρκετά χρήματα, τόσο για τη διαμόρφωση του κήπου όσο και για την ξύλινη κατασκευή καθεαυτή. Η διακόσμηση έγινε με όσο το δυνατόν φθηνότερα αντικείμενα με πιο χαρακτηριστικά έπιπλα τα...στασίδια της εκκλησίας, για να κάθονται οι πελάτες!

Το πόσο αποτελεσματική αποδειχθεί η ιδέα, μένει να αποδειχθεί. Ο κύριος Tapper θα προτιμήσει τη ζεστασιά του σπιτικού Doghouse ή τη βαβούρα της τοπικής παμπ;