Έβγαλε βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο που νωρίτερα είχε αυτοκτονήσει η κόρη του

Έβγαλε βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο που νωρίτερα είχε αυτοκτονήσει η κόρη του

Η 17χρονη μαθήτρια είχε ιστορικό κατάθλιψης

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Ιούλιο στη Βρετανία, όταν ένας πατέρας έβγαλε βόλτα τον σκύλο του σε πάρκο της περιοχής και είδε πλήθος αστυνομικών στην περιοχή χωρίς να γνωρίζει ότι νωρίτερα η κόρη του είχε αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρει η The Sun, η 17χρονη Νικόλ Γκεστ, κρεμάστηκε νωρίτερα εκείνη την ημέρα σε πάρκο στο Μάντσεστερ, αφού το προηγούμενο βράδυ είχε στείλει μήνυμα στις φίλες της λέγοντάς τους ότι θα πήγαινε να περπατήσει, καθώς δεν ένιωθε καλά και ήθελε να καθαρίσει το μυαλό της.

Η 17χρονη είχε ιστορικό κατάθλιψης, ενώ είχε και θέματα αυτοπεποίθησης και αρκετές απουσίες στο σχολείο.

Το προηγούμενο βράδυ κατά την επικοινωνία της με τις φίλες της τους είπε ότι γύρισε σπίτι, ενώ στην πραγματικότητα είχε μείνει στο δάσος, όπου και ένας σκύλος βρήκε το πτώμα της στις 6 το πρωί.

Ο πατέρας της που θεωρούσε ότι η κόρη του κοιμάται στο σπίτι, έβγαλε τον σκύλο τους βόλτα και είδε το δάσος αποκλεισμένο χωρίς να έχε ιδέα.

Ο Μάρκ γύρισε σπίτι και του χτύπησε την πόρτα η αστυνομία. Το προηγούμενο απόγευμα η Νικόλ είχε καθαρίσει το δωμάτιό της, ώστε να κερδίσει χαρτζιλίκι και να πάει για ψώνια.

Είχε, επιπλέον, ζητήσει από τον πατέρα της να στείλει μήνυμα σε εργαζόμενο ψυχολογικής υποστήριξης, ώστε να μιλήσει μαζί του εκείνη την ημέρα.

(φωτογραφία αρχείου)