Κάλεσαν την πυροσβεστική να αφαιρέσει δαχτυλίδι από το… μόριο 30χρονου

Κάλεσαν την πυροσβεστική να αφαιρέσει δαχτυλίδι από το… μόριο 30χρονου

Οι γιατροί στους οποίους κατέφυγε μετά από τρεις μέρες απέτυχαν στην... αποστολή

Ένα παράξενο όσο και αστείο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι γιατροί νοσοκομείου της πόλης Ξινξιάνγκ στην κεντρική Κίνα, όταν κατέφυγε σε αυτό ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών, ζητώντας να του αφαιρέσουν ένα δαχτυλίδι από το... μόριο του.

Άγνωστο πως, ο νεαρός άνδρας έφερε στο μόριο του ένα μεταλλικό δαχτυλίδι διαμέτρου 2 εκατοστών, το οποίο όπως είπε, είχε κολλήσει εδώ και τρεις ημέρες και του προκαλούσε αφόρητους πόνους. Ωστόσο, αρνήθηκε να πει στους γιατρούς, πως πέρασε το δαχτυλίδι στο μόριο του.

Οι γιατροί επιχείρησαν ανεπιτυχώς να το αφαιρέσουν και έτσι έφθασαν στο έσχατο σημείο, να καλέσουν την Πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες προσπάθησαν με διάφορα εργαλεία να αφαιρέσουν το δαχτυλίδι, ωστόσο δεν τα κατάφερναν, από φόβο μην προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στον 30χρονο.

Τελικά, δύο γιατροί κρατώντας το δαχτυλίδι σταθερό με μία τανάλια ο καθένας, από δύο διαφορετικά σημεία, βοήθησαν τους πυροσβέστες να κόψουν το δαχτυλίδι με έναν κόπτη μετάλλων και να απελευθερώσουν το πρησμένο... μόριο του 30χρονου. Η διαδικασία διήρκεσε πάνω από μία ώρα, ενώ ο νεαρός παρέμεινε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.