Σκότωσε τον σκύλο της μητέρας του επειδή του απαγόρεψε να κάνει σεξ στο σπίτι

Σκότωσε τον σκύλο της μητέρας του επειδή του απαγόρεψε να κάνει σεξ στο σπίτι

Το σκυλί πέθανε από αιμορραγία

Ένας 39χρονος άνδρας από τον Σαν Αντόνιο του Τέξας εκνευρίστηκε με την μητέρα του, επειδή εκείνη δεν του επέτρεψε να φέρει στο σπίτι του μια γυναίκα για να κάνει σεξ με αποτέλεσμα να πετάξει τον σκύλο από ύψος 5,5 μέτρων, σκοτώνοντάς τον.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο James Garcia ζούσε με τους γονείς του εδώ και τέσσερα χρόνια και η μητέρα του αρνήθηκε, όταν της ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει το δωμάτιό του για να έρθει σε σεξουαλική επαφή.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, όταν ο άνδρας άκουσε το «όχι», πήρε τον σκύλο της με δύναμη και τον πέταξε από μεγάλο ύψος. Το άτυχο ζώο υπέφερε σοβαρά τραυματισμένο στην κουζίνα του σπιτιού και εκείνος δεν το βοήθησε.

Οι γείτονες βοήθησαν τη μητέρα του 39χρονου να μεταφέρουν το σκυλί στον κτηνίατρο, όμως εκείνος δεν μπόρεσε να το σώσει, καθώς από την πτώση η καρδιά του δεν άντεξε και πέθανε από αιμορραγία.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, ο Γκαρσία τους είπε πως δεν ήθελε να βλάψει τον σκύλο. Οι Αρχές τον συνέλαβε, όμως ο 39χρονος πλήρωσε την εγγύηση των 5.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος.