Ρωσία: Ο Σοκολόφ ζητούσε από την ερωμένη του να τον αποκαλεί «επιβήτορα»

Ρωσία: Ο Σοκολόφ ζητούσε από την ερωμένη του να τον αποκαλεί «επιβήτορα»

Το βίντεο που έκανε τον ιστορικό να λυγίσει

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε τη Ρωσία. Ο ιστορικός εκτέλεσε την ερωμένη του και έκοψε το κορμί της σε κομμάτια, ενώ την πέταξε σε έναν ποταμό.

O 63χρονος Όλεγκ Σοκολόφ ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 24χρονη πρώην φοιτήτρια και ερωμένη του γιατί ζήλευε τα παιδιά του.

Ο Όλεγκ Σοκολόφ είπε πως η αγαπημένη του, από «ιδανική γυναίκα» μεταμορφώθηκε σε «τέρας» βγαλμένο από κάποιο τρομακτικό παραμύθι εξαιτίας της ζήλιας που αισθανόταν για τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι το θύμα επιτέθηκε με μαχαίρι κατά τη διάρκεια άγριου καυγά που είχαν, επιχειρώντας να παρουσιάσει την πράξη του ως μια μορφή αυτοάμυνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μετά τη δολοφονία της ερωμένης του ο Σοκολόφ διαμέλισε το πτώμα της και προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα κομμένα μέλη πετώντας τα στον ποταμό Μόικα.

Τη δεύτερη φορά που πήγε στο ποτάμι με τα κομμένα χέρια της γυναίκας στο σακίδιο του, έπεσε ο ίδιος κατά λάθος στο νερό. Οι αστυνομικοί που τον ανέσυραν άνοιξαν την τσάντα του και έτσι αποκαλύφθηκε το φρικτό του έγκλημα.

Ο ιστορικός λύγισε όταν στο δικαστήριο προβλήθηκε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που τον δείχνει να πετάει τα κομμάτια της πρώην αγαπημένης του στο ποτάμι με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Άνθρωποι που γνωρίζουν τον καθηγητή αναφέρουν ότι δεν ήταν ικανός για τέτοιο έγκλημα παρά μόνο αν τυφλωνόταν από πάθος.

Ήθελε να τον φωνάζει «επιβήτορα»

Όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν για τη προσωπικότητα του 63χρονου ιστορικού στη δημοσιότητα.

«Ήξερα τον Όλεγκ Βαλέριεβιτς εδώ και 15 χρόνια περίπου. Συναντιόμασταν αρκετά συχνά και είχαμε πολλές συζητήσεις. Τον επισκεπτόμουν. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι δύσκολος άνθρωπος. Την ίδια στιγμή όμως και πολύ γοητευτικός. Η επικοινωνία μαζί του έβγαινε πάντα αβίαστα», αναφέρει.

Πριν από τέσσερα χρόνια, σε μια από τις επισκέψεις του στον Σοκολόφ, ο ιστορικός γνώρισε για πρώτη φορά την Αναστάσια Γεσένκο. Εκείνος του παρουσίασε την κοπέλα ως φίλη του, όμως ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι διατηρούσαν από τότε σχέση.

Σύμφωνα με όσα εκείνος αποκάλυψε ο ιστορικός αποκαλούσε την αγαπημένη του «Ιζαμπέλ». Ο ίδιος ζητούσε από την ερωμένη του να τον αποκαλεί «επιβήτορα».

Πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ιστορικός έκανε σχέση με μία μαθήτρια του. Και αυτό γιατί το 2018 μία πρώην φοιτήτρια του είχε υποστηρίξει ότι είχαν σχέση πριν από 10 χρόνια.

Μάλιστα, η νεαρή είχε υποστηρίξει ότι όταν του είχε ζητήσει να χωρίσουν εκείνος την είχε δέσει σε μία καρέκλα και την απειλούσε με καυτό σίδερο.

«Το έφερε πολύ κοντά στο πρόσωπο μου ώστε να νιώσω ότι η θερμότητα έρχεται από εκείνον και άρχισε να με απειλεί για τη ζωή μου. Μετά ξεκίνησε μεθοδικά να με χτυπάει στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στο στήθος και το στομάχι. Παρά τα παρακάλια μου εκείνος με χτυπούσε όλο και πιο δυνατά και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει και θα με θάψει κάπου που δεν θα με έβρισκαν ποτέ» είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...