63χρονη καθηγήτρια έκανε έρωτα με μαθητή, πυροβόλησε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε

63χρονη καθηγήτρια έκανε έρωτα με μαθητή, πυροβόλησε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε

Φαίνεται ότι η γυναίκα δεν άντεξε το βάρος των κατηγοριών εναντίον της

Μια 63χρονη καθηγήτρια Γυμνασίου, που αντιμετώπιζε κατηγορίες ότι έκανε σεξ με 17χρονο μαθητή, βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στη Βόρεια Καρολίνα.

Όπως αναφέρει η Mirror, η Emma Neil Ogle και ο άνδρας της Michael έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς την Τετάρτη, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου τους.

Φαίνεται ότι η γυναίκα δεν άντεξε το βάρος των κατηγοριών εναντίον της κι έτσι αποφάσισε να σκοτώσει τον σύζυγό της Mike και μετά να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις αστυνομίας γύρω στις 08:00 το πρωί της Τετάρτης ένας συγγενής του ζευγαριού τηλεφώνησε στην άμεση δράση και ειδοποίησε ότι η Ogle ήταν οπλισμένη και ταμπουρωμένη στο σπίτι της μαζί με τον 59χρονο σύζυγό της.

Άνδρες των ειδικών δυνάμεων έφτασαν στο σημείο, μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τους δύο συζύγους νεκρούς με τραύματα από σφαίρες.

Η αστυνομία εκτιμά πως η καθηγήτρια πυροβόλησε με καραμπίνα τον σύζυγό της και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Η υπόθεση για τις ερωτικές σχέσεις με τον μαθητή της αποκαλύφθηκε από το ίδιο «θύμα», που κατήγγειλε στη διεύθυνση του σχολείου ότι είχαν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά από την περασμένη άνοιξη, και ότι το καλοκαίρι η σχέση τους έγινε ερωτική.

Η Ogle τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών από το σχολείο ενώ έμεινε στη φυλακή για μια μέρα και την επόμενη αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους $10.000.