Πήγε διακοπές πρώτη φορά μόνη της και την βρήκαν πνιγμένη μια εβδομάδα αργότερα

Πήγε διακοπές πρώτη φορά μόνη της και την βρήκαν πνιγμένη μια εβδομάδα αργότερα

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση μιας νεαρής Βρετανίδας

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση μιας Βρετανίδας που αγνοούνταν από το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν είχε πάει σε ένα beach party στο δημοφιλές νησί Koh Rong στην Καμπότζη.

Όπως αναφέρει ο Independent η οικογένεια της την αναζητούσε και ταξίδεψαν μέχρι την Καμπότζη όπου παραθέριζε η 21χρονη για να πάρουν μέρος στις έρευνες.

Δυστυχώς όμως οι χειρότεροι τους φόβοι επιβεβαιώθηκαν, καθώς το άψυχο σώμα της Amelia εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα, 48 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που είχε εξαφανιστεί.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η 21χρονη από το δυτικό Σάσεξ ταξίδευε μόνη της. Η τελευταία φορά που κάποιος την είδε ζωντανή ήταν στις 3 τα ξημερώματα της 24ης Οκτωβρίου, ενώ διασκέδαζε στο beach party.

Μετά από κάποιες ώρες δεν έκανε check in στο hostel όπου διέμενε, και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα.

Η αστυνομία συνέλαβε και ανέκρινε για την υπόθεση έξι άνδρες που εργάζονταν σε τοπικά εστιατόρια και ξενοδοχεία, αλλά στη συνέχεια τους άφησε ελεύθερους χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.