Αυτοκτόνησε όταν ανακάλυψε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων στο κινητό του συντρόφου της

Αυτοκτόνησε όταν ανακάλυψε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων στο κινητό του συντρόφου της

Aισθάνθηκε «παραβιασμένη και πληγωμένη»

Μια πωλήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της όταν βρήκε πορνογραφικό υλικό παιδιών στο κινητό του συντρόφου της, όταν εκείνος βρισκόταν στην εργασία του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 21χρονη Λίντια Ρόμπερτς αισθάνθηκε «παραβιασμένη και πληγωμένη» όταν βρήκε το περιεχόμενο αυτό στο δεύτερο κινητό του 27χρονου Άνταμ Γουελς, το οποίο  είχε ξεχάσει σπίτι όπου συγκατοικούσαν.

Η Ρόμπερτς του έστειλε μήνυμα και άρχισαν να τσακώνεται. Όταν επέστρεψε το μεσημέρι στο σπίτι του ο καβγάς συνεχίστηκε και εκεί, ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε και βγήκε έξω το βράδυ μόνος με φίλους και συναδέλφους.

Ο Γουελς βρήκε τα ξημερώματα κρεμασμένη την 21χρονη στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ. Ο διευθυντής εταιρείας προϊόντων ομορφιάς κατηγορείται από το δικαστήριο για την κατοχή πορνογραφικού υλικού και καταχωρίστηκε στο μητρώο των ενόχων για σεξουαλικά εγκλήματα επί πέντε χρόνια.

Η κοπέλα είχε και στο παρελθόν ιστορικό με απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ έπαιρνε φάρμακα για την κατάθλιψη. Το ζευγάρι ήταν σε σχέση για 2 χρόνια μέχρι την αυτοκτονίας της στις 10 Ιουνίου 2017.

«Ο Άνταμ και η Λίντια είχαν επικοινωνία με γραπτά μηνύματα. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων αφορούσε το υλικό που βρήκε εκείνη στο κινητό του Άνταμ Γουέλς. Εκείνος επέστρεψε σπίτι γύρω στο μεσημβρινό διάλειμμα και λίγο μετά που εκείνος έφυγε αυτή συνέχισε να του στέλνει μηνύματα. Αυτό συνεχίστηκε έως τις 19.00 περίπου και μετά δεν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία ανάμεσά τους» είπε ο ιατροδικαστής.

«"Έλαβα υπόψιν μου όλα τα δεδομένα και συμπέρανα ότι η Λίντια Ρόμπερτς αυτοκτόνησε και είχε πρόθεση να το κάνει. Υπάρχουν αποδείξεις σχετικά με την ψυχική της υγεία και τη φύση της επικοινωνίας που είχε με τον σύντροφό της εκείνη την ημέρα. Είχε ιστορικό σε απόπειρα αυτοκτονίας και επιπλέον έπασχε από κατάθλιψη και γι' αυτό έπαιρνε αντικαταθλιπτικά. Δυστυχώς πέθανε στις 10 Ιουνίου 2017 όταν εντοπίστηκε κρεμασμένη στο σπίτι της από τον Άνταμ Γουέλς, ο οποίος καταδικάστηκε για την κατοχή 31 φωτογραφιών παιδιών» κατέληξε.

Η μητέρα της κοπέλας είπε ότι η κόρη της αισθάνθηκε πληγωμένη, παραβιασμένη και αηδιασμένη με όσα βρήκε στο κινητό του καθώς ο σύντροφος της είχε και επαφές με τα μικρά ανίψια της.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...