Αφέθηκε ελεύθερος και συνελήφθη ξανά μετά από 1 μήνα παιδόφιλος στην Κύπρο

Αφέθηκε ελεύθερος και συνελήφθη ξανά μετά από 1 μήνα παιδόφιλος στην Κύπρο

Σύμφωνα με την Κυπριακή Αστυνομία βρέθηκαν αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από τον ίδιο

Σάλο προκαλεί στην Κύπρο η υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που αποκαλύφθηκε στη Λεμεσό, με πρωταγωνιστή 42χρονο λογιστή, ο οποίος αν και είχε συλληφθεί μετά απο καταγγελία πριν από περίπου 1 μήνα, είχε αφεθεί ελεύθερος υπό όρους.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.gr, ο 42χρονος συνελήφθη προχθές βάσει δικαστικού εντάλματος στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και χθες τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση. Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία, εξετάστηκαν -μεταξύ άλλων- ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του 42χρονου, στα οποία εντοπίστηκαν αρχεία με βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά παιδιά, τα οποία είναι από την Κύπρο και οι ηλικίες τους είναι από 13 έως περίπου 15 ετών.

Μιλώντας στον τ/σ ΣΙΓΜΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, αποκάλυψε ότι διαπιστώθηκε ότι σε συσκευές του υπόπτου, υπήρχαν αρχεία με σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, πράξεις που έχουν γίνει από τον ίδιο τον κατηγορούμενο. Ερωτηματικά ωστόσο προκύπτουν, σχετικά με το πώς αφέθηκε ελεύθερος ένας κατηγορούμενος για τόσο σοβαρές κατηγορίες, όπως η παιδική πορνογραφία, του οποίου μάλιστα η υπόθεση που διερευνάται εναντίον του, είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.