Απειλούσε κτηνοτρόφους επειδή «δεν τον άφηναν να κάνει σεξ με τα ζώα τους»

Απειλούσε κτηνοτρόφους επειδή «δεν τον άφηναν να κάνει σεξ με τα ζώα τους»

O 31χρονος προκάλεσε ζημιά στα αυτοκίνητα τους και απείλησε την σύζυγο του ενός

Ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται ότι απείλησε κτηνοτρόφους, και προκάλεσε ζημιές στα αυτοκίνητα τους επειδή εκείνοι αρνήθηκαν να τον αφήσουν να κάνει σεξ με τα ζώα τους.

Όπως αναφέρει η New York Post, που επικαλείται ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας New Jersey Herald, ο 31χρονος Ρίτσαρντ Ντέκερ το 2018 έστελνε μηνύματα σε φάρμες και στάβλους ζητώντας να του επιτρέψουν να κάνει σεξ με τις αγελάδες και τα άλογα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, το αίτημα του απορρίφθηκε από τους κτηνοτρόφους και τους φροντιστές των ζώων και έτσι εκείνος άρχισε να τους παρενοχλεί.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα και να τοποθετούσε αυτοσχέδιες διατάξεις με μεταλλικά καρφιά κοντά στην είσοδο των αγροκτημάτων τους, για να προκληθεί ζημιά στα λάστιχα τους.

Μάλιστα σε μια περίπτωση, απείλησε να χτυπήσει την σύζυγο ενός κτηνοτρόφου με ένα ξύλο όταν του αρνήθηκε ξανά το αίτημα του.

Ο Ντέκερ συνελήφθη στην περιοχή Βέρνον στις 3 Οκτωβρίου, μετά από έρευνα τις αστυνομίας στο σπίτι του. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν ένα αυτοσχέδιο όπλο, βέλη με εκρηκτικές ύλες συνδεδεμένες πάνω τους και μεταλλικά καρφιά σαν εκείνα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις φάρμες.

Όπως αναφέρει η New York Post το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκιση του άνδρα μέχρι τη δίκη του που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, με το σκεπτικό ότι αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...