Αυτοκτόνησε επειδή την χώρισε ο σύντροφος της για να σώσει τον γάμο του

Αυτοκτόνησε επειδή την χώρισε ο σύντροφος της για να σώσει τον γάμο του

Ο σύντροφος της είχε σκοπό να φτιάξει την ζωή του μαζί της αλλά τελικά την χώρισε

Μια 25χρονη από την Βρετανία εισέπνευσε αέριο μέχρι θανάτου, μετά τον χωρισμό της από τον παντρεμένο σύντροφο της, που την άφησε για να σώσει τον γάμο του.

Η Έμιλυ Χεντχορν, από το Μάντσεστερ, είχε ελπίδες πως ο σύντροφος της θα χώριζε και θα ξεκινούσαν μαζί μια νέα ζωή.

Αντί αυτού ο Άντριου Χαρντμαν, όπως είναι το όνομα του συντρόφου της, παραδέχθηκε την απιστία του στην γυναίκα του και το ζευγάρι συμφώνησε να σώσει τον γάμο του, έτσι έδωσε ένα τέλος στην 5μηνη απιστία του με την Χεντχορν.

Η ίδια του είχε αναφέρει: «Αν δεν μπορώ να ζήσω μαζί σου, δεν μπορώ να ζήσω» ενώ τον είχε ρωτήσει αν μπορεί να τον «μοιράζεται» με την γυναίκα του.

Λίγες μέρες αργότερα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της ο πατέρας της, αφού είχε εισπνεύσει αέρια μέχρι θανάτου.

Η 25χρονη είχε παρακολουθήσει βίντεο στο youtube για το πως να αυτοκτονήσεις, ενώ είχε αφήσει αρκετά σημειώματα στους δικούς της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Οκτώβριο του 2018 και ξεκίνησε την παράνομη σχέση του τον Ιανουάριο. Κατά την διάρκεια της σχέσης του ξεκίνησαν να ψάχνουν σπίτι για να ζήσουν μαζί.

Ο σύντροφος της δήλωσε στις αρχές: «Είχαμε πει να ζήσουμε μαζί, στις 27 Απριλίου πήγα στην γυναίκα μου, ήθελα να χωρίσουμε αλλά με μια συζήτηση που είχαμε με έπεισε να δώσουμε μια προσπάθεια στον γάμο μας και έτσι τελικά χώρισα με την Έμιλυ.

Προσπάθησα να την ηρεμήσω και να την πείσω πως δεν πρέπει να κάνει τίποτα ανόητο. Σε μήνυμα της μου είχε πει "πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εμένα".

Ακουγόταν αναστατωμένη και έτσι έστειλα μήνυμα στον μπαμπά της ότι ανησυχώ. Πήρα επίσης τις υπηρεσίες ψυχικής υγείας και την αστυνομία. Το τηλέφωνο μου χτύπησε και η αστυνομία με ενημέρωσε πως είναι καλά.

Μου είπε πως " ο σκύλος της δεν έτρωγε και να πήγαινα από το σπίτι της" αλλά δεν πήγε ποτέ.

Μετά από μέρες της έστειλα μήνυμα να δω πως είναι και δεν απάντησε ποτέ, λίγο αργότερα μου τηλεφώνησε ο πατέρας της και μου είπε πως αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας της την περιγράφει ως "ένα αποφασιστικό, ξεροκέφαλο,δυναμικό και ανεξάρτητο άτομο».

Η Έμιλυ έδινε χρόνια μάχη με την κατάθλιψη και είχε έρθει σε συγκρούσεις τόσο με φίλους όσο και με μέλη της οικογένεια της.