Δέχθηκε επίθεση από άνδρα που την «εντόπισε» από αντανάκλαση στα μάτια της

Δέχθηκε επίθεση από άνδρα που την «εντόπισε» από αντανάκλαση στα μάτια της

Είπε ότι αναγνώρισε από μια selfie τον σταθμό που βρισκότανε

Ένας νεαρός Ιάπωνας, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια ποπ σταρ, ενώ όπως είπε στην αστυνομία ότι την εντόπισε μέσα από μια αντανάκλαση στα μάτια της σε μια φωτογραφία.

Όπως αναφέρει το BBC που επικαλείται τοπικά MME, ο συλληφθείς είπε ότι «αναγνώρισε τον σιδηροδρομικό σταθμό» μέσα από μια αντανάκλαση στα μάτια της τραγουδίστριας σε selfie που πόσταρε ο ίδιος.

Ο 26χρονος πήγε στον σταθμό, συνάντησε το θύμα και την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της αναφέρει η αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο 26χρονος μετέβη στον σταθμό και περίμενε εκεί, μέχρι που συνάντησε το θύμα του και το ακολούθησε στο σπίτι του, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ο ύποπτος, Χιμπίκι Σάτο, κατηγορείται ότι ακολούθησε την γυναίκα την 1η Σεπτεμβρίου και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Μετά τη σύλληψή του, ο ίδιος παραδέχθηκε ήταν φανατικός θαυμαστής της 21χρονης τραγουδίστριας.

«Ο ύποπτος είπε στην αστυνομία ότι αφού ζούμαρε στην εικόνα των ματιών της κοπέλας (στη selfie) χρησιμοποίησε το Google Street View για να αναγνωρίσει τον σταθμό. Επίσης είπε ότι είχε μελετήσει βίντεο που είχε γυρίσει η ποπ σταρ στο σπίτι της, εξετάζοντας λεπτομέρειες όπως η θέση των κουρτινών και η κατεύθυνση του φυσικού φωτός που έμπαινε από το παράθυρο, προσπαθώντας να καθορίσει ακριβώς σε πιο όροφο ζούσε, σύμφωνα με αναφορές», γράφει το βρετανικό μέσο.