Τον απέλυσαν από την δουλειά του και έριξε την κοπέλα του από τον 8ο όροφο προτού αυτοκτονήσει

Τον απέλυσαν από την δουλειά του και έριξε την κοπέλα του από τον 8ο όροφο προτού αυτοκτονήσει

Μετά πήδηξε και ο ίδιος από το παράθυρο

Μια νεαρή δικηγόρος έχασε την ζωή της, όταν ο σύντροφος της την πέταξε από τον 8ο όροφο του συγκροτήματος διαμερισμάτων που έμεναν επειδή έχασε την δουλειά του.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, η Ρενάτα Πόνκοβα δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο κατά την διάρκεια του καυγά της με τον σύντροφο της Τόνο Τέιλορ.

Το αίμα της βρέθηκε παντού στα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας, στον τοίχο αλλά έσταζε και από το παραθυρόφυλλο.

Τα αποτυπώματα της αλλά και σημάδια από το χέρι της έμειναν πάνω στο παράθυρα στην προσπάθεια της να μην πέσει στο κενό.

Η 33χρονη είχε πάει στο Λονδίνο για να σπουδάσει, και ενώ είχε χάσει πριν λίγο καιρό την δουλειά της είχε βρει αμέσως νέα δουλειά, ενώ την στήριζαν οικονομικά και οι δικοί της.

Όλοι την περιέγραφαν ως ένα χαμογελαστό κορίτσι που είχε πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια της.

Από την άλλη ο σύντροφος της, είχε ιστορικό κατάθλιψης αλλά και ψυχολογικών προβλημάτων.

Μια γειτόνισσα άκουσε φωνές και κάλεσε αμέσως την αστυνομία: «Βρίσκονται στο έδαφος δεν ξέρω αν είναι ζωντανοί ή όχι» είπε.

Πριν τον καυγά τους και το τραγικό αυτό τους τέλος, η Πόνκοβα τον είχε μεταφέρει στο νοσοκομείο για βοήθεια, ωστόσο το ζευγάρι έφυγε αναστατωμένο χωρίς καν να μιλήσει με το προσωπικό.

Μάλιστα στην διαδρομή για το σπίτι είχαν έναν καυγά και η 33χρονη προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον μεταφέρει ξανά στο νοσοκομείο για ψυχολογική υποστήριξη.

Ο Τέιλορ λίγο πριν αυτοκτονήσει άφησε ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι.