Είχαν τον νεκρό μπροστά τους και δεν επιβεβαίωναν τον θάνατο

Είχαν τον νεκρό μπροστά τους και δεν επιβεβαίωναν τον θάνατο

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι πραγματικό

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού στην Κύπρο, όπου διακομίσθηκε ο άστεγος που εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Πλατεία Ηρώων το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου.

Η σορός του άνδρα, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί βρισκόταν για αρκετές ώρες στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου μέχρις ότου υπογραφεί η βεβαίωση θανάτου του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sigmalive.com, το ΤΑΕΠ δεν επιβεβαίωνε τον θάνατο του, λόγω του ότι ο νεκρός βρισκόταν σε κατάσταση σήψης.

Να σημειωθεί ότι όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αρχικά εκδίδεται η σχετική βεβαίωση θανάτου την οποία ακολούθως η Αστυνομία παρουσιάζει στο Δικαστήριο προκειμένου να λάβει διάταγμα για τη νενομισμένη νεκροτομή η οποία καταδεικνύει τα ακριβή αίτια θανάτου. Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, αυτό έγινε με καθυστέρηση αρκετών ωρών.

Με τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής, Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός πέθανε από παθολογικά αίτια αφού προηγουμένως αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Δεν αποκλείεται ο άτυχος άνδρας να πέθανε πριν από 1 μήνα.