Θάνατος 26χρονης Ιόλης: Το στοιχείο που «έκαψε» τον 34χρονο

Θάνατος 26χρονης Ιόλης: Το στοιχείο που «έκαψε» τον 34χρονο

Έτσι συνελήφθη

Η αστυνομία του Queensland πρόσαψε χθες στον 34χρονο, Bradley Edwards, κατηγορίες για τη δολοφονία της 26χρονης Κύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε πάρκο στην πόλη Brisbane στην Αυστραλία την προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από το πάρκο, όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη Ιόλη, έδειχνε τον 34χρονο να κινείται ύποπτα στην περιοχή, ενώ πιστεύεται ότι κρατούσε τσάντα που ανήκε στην 26χρονη Κύπρια. Αυτά τα στοιχεία έθεσαν σε κινητοποίηση την αστυνομία, η οποία την προηγούμενη Κυριακή έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον ύποπτο όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Την Τρίτη (10/9) πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία ότι είδαν τον ύποπτο να κινείται στην περιοχή Lutwyche και λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο 34χρονος συνελήφθη.

Ο ύποπτος θα εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Τις προηγούμενες μέρες η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας, με αποτέλεσμα να δώσει στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του.

Πηγές από την Αστυνομία της περιοχής δεν αποκλείουν το γεγονός η άτυχη νεαρή να υπέστη σεξουαλική επίθεση προτού δολοφονηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός της 26χρονης Κύπριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο γνωστό πάρκο Brisbane, περιέγραψε στην εφημερίδα «Brisbane Times» το σοκ και τη θλίψη του αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τα θλιβερά νέα για τον θάνατο της αδερφής του, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την οικογένειά της.