Βίντεο με τον ύποπτο για την δολοφονία της 26χρονης Κύπριας στην Αυστραλία

Βίντεο με τον ύποπτο για την δολοφονία της 26χρονης Κύπριας στην Αυστραλία

Το έδωσε η Αστυνομία για να βοηθήσει στον εντοπισμό του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου της 26χρονης Κύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα στην Αυστραλία.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία ψάχνει έναν 34χρονο, ο οποίος πιστεύεται ότι συνδέεται με τον θάνατό της 26χρονης το βράδυ της Τετάρτης (4/9) όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για τον 34χρονο Bradley Edwards, ο οποίος εικονίζεται στην πιο κάτω φωτογραφία. Για να βοηθήσει στον εντοπισμό του η αστυνομία δημοσιοποίησε σχετικό βίντεο. Το βίντεο έχει τραβηχτεί την Τρίτη (3/9) στον δρόμο Adelaide στην Brisbane.

Ο Edwards περιγράφεται ως Αβορίγινας στην καταγωγή, λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.90, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο 34χρονος βρισκόταν στην περιοχή την ημέρα του περιστατικού.

Ο Chris Toohey, ένας εκ των επιθεωρητών της υπόθεσης, δήλωσε: Ο Edwards δεν έχει σταθερή διεύθυνση αλλά φαίνεται ότι διαμένει στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Fortitude Valley, Nundah και Windsor. Ζητάμε από το κοινό εάν γνωρίζει πού βρίσκεται ή έχει άλλες πληροφορίες να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Συμπλήρωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εάν ο 34χρονος και η 26χρονη Κύπρια γνωρίζονταν. Εντούτοις, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατό της 26χρονης.