Τραγωδία στο Γέρι Λευκωσίας: Στο ψυχιατρείο θα οδηγηθεί η 40χρονος παιδοκτόνος

Τραγωδία στο Γέρι Λευκωσίας: Στο ψυχιατρείο θα οδηγηθεί η 40χρονος παιδοκτόνος

Παραμένει για την ώρα στο νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Το αμέσως προσεχές διάστημα, πιθανώς εντός τριών ημερών, πρόκειται να οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας η 40χρονη παιδοκτόνος που σκότωσε τον 12χρονο γιο της την περασμένη Πέμπτη (29/08) με μαχαίρι στο Γέρι Λευκωσίας, σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της cyprustimes.com, η 40χρονη παιδοκτόνος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς μετά την αποτρόπαιά πράξη της, αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή της. Αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό, στα χέρια και την κοιλιακή χώρα. Μόλις εντοπίστηκε από τον σύζυγο της, οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, η 40χρονη μετά την νοσηλεία της στο Νοσοκομείο Λευκωσίας και εφόσον δοθεί «πράσινο φως» από τους θεράποντες ιατρούς, αναμένεται να οδηγηθεί εντός των επομένων 2-3 ημερών για θεραπεία στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας. Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε από αρμόδια πηγή, αναμένεται πρώτα να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ακολούθως -μόλις οι ιατροί αποφανθούν ότι είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία- θα εκτελεστεί και το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμεί σε βάρος της.

Θυμίζουμε πως η 40χρονη μητέρα παραδέχτηκε λίγες ώρες μετά το έγκλημα ότι αυτή αφαίρεσε τη ζωή από τον 12χρονο γιο της λέγοντας μάλιστα πως προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη για να απαλλάξει το παιδί αλλά και να απαλλαγεί και η ίδια από τους πόνους.

Σε βάρος της 40χρονης διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.