Έκοψε τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της και τα έριξε σε οξύ

Έκοψε τα γεννητικά όργανα του πρώην συζύγου της και τα έριξε σε οξύ

Επειδή έμαθε ότι την απατούσε όσο ήταν παντρεμένοι

Μία 58χρονη στην Ταϊβάν έκοψε τα γεννητικά όργανα του 56χρονου πρώην συζύγου της και τα έριξε σε οξύ, επειδή την απατούσε ενώ ήταν παντρεμένοι, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει επισήμως πριν από ένα μήνα, ωστόσο ο 56χρονος εξακολουθούσε να ζει στο ίδιο σπίτι με την πρώην σύζυγό του, καθπώς ήταν άνεργος τα τελευταία 2 χρόνια και δεν είχε χρήματα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 58χρονη έγινε έξαλλη από το γεγονός, ότι εκτός από το ότι ο 56χρονος ζούσε με το εισόδημά της, διατηρούσε -όπως έμαθε- εξωσυζυγική σχέση, όταν ήταν παντρεμένοι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η απατημένη γυναίκα κατάφερε να «αποπλανήσει» τον πρώην σύζυγό της, πήρε ένα κοφτεροό ψαλίδι και του έκοωε τα γεννητικά του όργανα. Στη συνέχεια πήγε στην τουαλέτα, όπου τα έριξε σε οξύ και κατάπιε περισσότερα από 40 χάπια σε μια απόπειρα να αυτοκτονήσει.

Γείτονες που άκουσαν την φασαρία, ειδοποίησαν τις αρχές, που βρήκαν τον άνδρα αιμόφυρτο και την γυναίκα αναίσθητη στην τουαλέτα και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο. Και οι δύο νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Ωστόσο, για τον 56χρονο ο ανδρισμός του χάθηκε για πάντα, καθώς αν και βρέθηκαν τα γεννητικά του όργανα, οι γιατροί δεν μπορούσαν να του τα επανακολλήσουν αφενός γιατί η 58χρονη τα είχε κόψει κυριολεκτικά... σύρριζα και αφετέρου γιατί μπορεί να είχσαν μολυνθεί.