Στο Δικαστήριο οι ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Αγία Νάπα

Στο Δικαστήριο οι ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στην Αγία Νάπα

Η Αστυνομία ερευνά οπτικοακουστικό υλικό και τις εξετάσεις DNA

Λήγει την Παρασκευή το οκταήμερο διάταγμα προσωποκράτησης για τους υπόπτους της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε μία 19χρονη Βρετανίδα στην Αγία Νάπα.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA ενώ μελετούν εξονυχιστικά βίντεο που έχουν στην κατοχή τους, ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση και να βοηθήσουν το έργο της δικαιοσύνης

Δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com αύριο, ημέρα δηλαδή κατά την οποία οι ύποπτοι οδηγούνται στο δικαστήριο, κάποιοι εξ αυτών να αφεθούν ελεύθεροι. Πρόκειται για τους νεαρούς που θα διαφανεί μέσω και των εξετάσεων dna ότι δεν είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή στον ομαδικό βιασμό.

Εξάλλου, ισραηλινά Μέσα δημοσίευαν τις προηγούμενες μέρες ότι οι ανακριτές ενδεχομένως να προσθέσουν στο κατηγορητήριο την κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Αν και εφόσον ευσταθούν οι εν λόγω πληροφορίες, τότε στην υπόθεση εμπλέκονται και όσοι δεν είχαν σωματική επαφή με την 19χρονη Βρετανίδα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με το philenews.com, πέντε από τους δώδεκα υπόπτους αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ για τους υπόλοιπους θα κριθεί την Παρασκευή η ανανέωση ή όχι του διατάγματος προσωποκράτησης.