Νέα κατηγορία για τους υπόπτους της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

Νέα κατηγορία για τους υπόπτους της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα

Οι Αρχές ενδέχεται να προσθέσουν τη συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος

Νέες εξελίξεις φαίνεται ότι σημειώνονται στην υπόθεση της καταγγελίας της Βρετανίδας για τον ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sigmalive.com, ένας εκ των δικηγόρων των 12 Ισραηλινών υπόπτων αναφέρει ότι η κυπριακή Αστυνομία έχει αποφασίσει να προσθέσει την κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Οι υφιστάμενες κατηγορίες αφορούν υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη βιασμού και βιασμού εναντίον 19χρονης Βρετανίδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο συνήγορος υπεράσπισης δυο υπόπτων, με την κατηγορία αυτή ανοίγουν «νέοι μπελάδες» για μερικούς εκ των 12 υπόπτων.

Όπως εξηγεί, ακόμη και αν τα αποτελέσματα του dna δεν συνδέσουν μερικούς, τότε μπορούν να συνδεθούν στην υπόθεση, μέσω της νέας κατηγορίας αυτής που ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι θα προστεθεί στο κατηγορητήριο.

Ο δικηγόρος αφού δήλωσε έκπληκτος από την απόφαση της Αστυνομίας που ισχυρίζεται ότι πάρθηκε είπε ότι, «πρόκειται για μια κατηγορία που θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά που δεν ήρθαν σε επαφή με την 19χρονη».

Η διερεύνηση της υπόθεσης αναφέρει το δημοσίευμα συνεχίζεται ενώ οι κύριοι ύποπτοι ανακρίθηκαν χωρίς να παραδέχονται εμπλοκή στην υπόθεση. Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα οι εκδοχές που παρουσίασαν είναι αλληλένδετες.

Όλοι οι ύποπτοι ανακρίθηκαν αναφέρεται ενώ κάποιοι που ισχυρίζονται ότι δεν είχαν εμπλοκή παρουσίασαν στοιχεία με τα οποία αποδεικνύουν ότι βρίσκονταν σε μπαρ της περιοχής μέχρι τις 3 τα ξημερώματα της επίμαχης μέρας που έγινε η καταγγελία.