Εξετάζονται τα βίντεο των υπόπτων για ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα

Εξετάζονται τα βίντεο των υπόπτων για ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα

Για συναινετική σεξουαλική επαφή κάνει λόγο ένας από αυτούς

Συνεχίζονται οι έρευνες της Κυπριακής Αστυνομίας για την πολύκροτη υπόθεση του ομαδικού βιασμού που καταγγέλει μία 19χρονη βρετανίδα από 12 άτομα ισραηλινής καταγωγής, στην Αγία Νάπα.

Οι αρχές, σύμφωνα με το sigmalive.com, ανέκριναν πέντε από τους 12 Ισραηλίτες, μέσα στους οποίους βρισκόταν και ο κύριος ύποπτος, σε σχέση με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της νεαρής κοπέλας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, αναφέρουν οι Times of Israel.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται ισραηλινά μέσα, τρεις από τους νεαρούς έχουν επικαλεστει το δικαίωμά τους να μην μιλήσουν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Εντούτοις, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κύριος ύποπτος συνεργάζεται με τις κυπριακές Αρχές. Η διερεύνηση επικεντρώνεται στον ύποπτο, ο οποίος είχε προσκαλέσει τη Βρετανίδα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, αναφέρει η Ynet. Μάλιστα, ο ύποπτος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φέρεται να είχε πει στην Αστυνομία ότι η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική και έχει βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο που αποδεικνύει ότι δεν ήταν βιασμός. Σύμφωνα με το Channel 12 στο εν λόγω βίντεο τρεις από τους υπόπτους έχουν ερωτική σχέση με την 19χρονη, αν και δεν είναι ξεκάθαρο πότε τραβήχτηκε το βίντεο και εάν είναι όντως από το βράδυ που φέρονται να βίασαν τη Βρετανίδα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι το βίντεο είναι διαφορετικό από αυτό που είχε προηγουμένως εντοπίσει η Αστυνομία.