Γνωρίστηκαν μέσω Instagram την σκότωσε και δημοσίευσε το άψυχο κορμί της

Γνωρίστηκαν μέσω Instagram την σκότωσε και δημοσίευσε το άψυχο κορμί της

Λίγο μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ένας 21χρονος από την Νέα Υόρκη βρέθηκε τραυματισμένος δίπλα στο άψυχο κορμί της 17χρονης κοπέλας του. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο νεαρός δολοφόνησε την κοπέλα που την γνώρισε μέσω Instagram.

Ο 21χρονος μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες του σώματος της 17χρονης όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και οι αρχές περιμένουν να αναρρώσει για να καταθέσει. Η οικογένεια της ανέφερε στο Fox News: «Η Βianca, ήταν μόλις 17. Ήταν μια ταλαντούχα καλλιτέχνις, υπέροχη κορίτσι και την πήραν από εμάς πολύ νωρίς. Θα μας βλέπει από εκεί ψηλά, στον παράδεισο».

Η αστυνομία της Utica αναφέρει: «Τα δύο αυτά άτομα γνωρίστηκαν μέσω του κοινωνικού δικτύου Instagram πριν από δύο μήνες. Χρησιμοποίησαν την εφαρμογή ως κύριο μέσο επικοινωνίας και η σχέση τους εξελίχθηκε σε ρομαντική. Περνούσαν χρόνο μαζί και είχαν γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου».

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο άνδρας δημοσίευσε φωτογραφίες του άψυχου κορμιού της κοπέλας στο instagram, μια εκ των οποίων κυκλοφόρησε ευρέως.

«Οι σκέψεις μας είναι με αυτούς που επηρεάστηκαν από αυτό το τραγικό περιστατικό. Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα για να αφαιρέσουμε αυτό το υλικό από τις πλατφόρμες μας» δήλωσε η εκπρόσωπος του Instagram, Stephanie Otway στο Fox News.