Μητέρα κακοποίησε τα παιδιά της και έβρασε μπροστά τους τα κουτάβια τους

Μητέρα κακοποίησε τα παιδιά της και έβρασε μπροστά τους τα κουτάβια τους

Η ιστορία θυμίζει κινηματογραφικό θρίλερ

Απίστευτες στιγμές τρόμου βίωναν στο Νέο Μεξικό 15 παιδιά από την οικογένεια τους, καθώς η μητέρα τους, τους βασάνιζε επί χρόνια.

H υπόθεση απασχόλησε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και θυμίζει κινηματογραφικό θρίλερ. Μια από τις 7 κόρες της οικογένειας αποκάλυψε ότι έβρασε μπροστά τους τα κουτάβια τους, ενώ είχε ακόμα πυροβολήσει έναν σκύλο τους.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο σερίφης της κομητείας Σαν Χουάν ανέκρινε μια από τις κόρες της Κράουτς. Μέχρι τότε οι αρχές δεχόντουσαν παράπονα από κοινωνικούς φορείς για την οικογένεια, ενώ μερικά παιδιά είχαν αφήσει το σχολείο.

Δύο ενήλικα μέλη της οικογενείας μετέφεραν την μικρότερη, έφηβη, αδερφή τους από το Νέο Μεξικό στην Αριζόνα. Η 14χρονη κόρη που έμεινε έγκυος ισχυρίστηκε πως κακοποιήθηκε από τη μητέρα της τόσο που απέβαλε.

Η γυναίκα μάλιστα έδεσε και μια κόρη της με χοντρή αλυσίδα ώστε να την αναγκάσει να χάσει κιλά. Από την άλλη ένας από τους οκτώ γιους της οικογενείας κατηγόρησε τους γονείς του για ξυλοδαρμό αλλά και πυροβολισμό σε βάρος του.

Η  53χρονη Μάρθα Κράουτς και ο 57χρονος Τίμοθι Κράους, που κατηγορούνται για παιδική κακοποίηση και βασανισμό σε βάρος των ζώων, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.