Serial killer Κύπρου: «Ενώ κάναμε σεξ, ένιωσα ανάγκη να την σκοτώσω. Την έβλεπα την ώρα που την σκότωνα»

Serial killer Κύπρου: «Ενώ κάναμε σεξ, ένιωσα ανάγκη να την σκοτώσω. Την έβλεπα την ώρα που την σκότωνα»

Σοκ και αποτροπιασμός στο δικαστήριο- Όλα όσα ακούστηκαν

Τη μεταμέλεια του για τα ειδεχθή εγκλήματα, τα οποία διέπραξε, εξέφρασε ο 35χρονος ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας. Ζήτησε, κατά τη διαδικασία στο Κακουργιοδικείο, συγγνώμη από τις ψυχές των θυμάτων του και τους συγγενείς τους, την οικογένεια του αλλά και όλη την κυπριακή κοινωνία.

Η διαδικασία έχει διακοπεί και η ποινή θα ανακοινώθηκε δύο ώρες μετά. Συγκεκριμένα, ποινή φυλάκισης δια βίου σε κάθε μια από τις επτά κατηγορίες φόνου εκ προμελέτης που αντιμετώπιζε, όσα και τα θύματα του, επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον 35χρονο όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Νωρίτερα, παραδέχθηκε ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για το ότι εκ προμελέτης προκάλεσε βαριές κακώσεις στα θύματα, που επέφεραν το θάνατό τους, και τα απήγαγε με αυτό το σκοπό.

Τα θύματα είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα, η 8χρονη Έλενα Μπουνέα, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και η 6χρονη Σιέρα.

Ο 35χρονος μετά την ανάγνωση της ποινής του, δάκρυσε ξανά. Όπως ανέφερε ο δικαστής, ο 35χρονος διέπραξε επτά φόνους σε λιγότερο από δύο χρόνια. Όλα τα θύματα είναι αλλοδαπές. Πέντε γυναίκες ήρθαν να εργαστούν και αντ΄ αυτού βρήκαν τον θάνατο με τον πιο βάναυσο τρόπο. Δεν δίστασε να σκοτώσει και τα παιδιά τους.

Ο 35χρονος ακούει την επιβολή της ποινής του, ατάραχος. Ο 35χρονος κρίθηκε ένοχος κατόπιν δικής του παραδοχής, σε 12 κατηγορίες.

Τι ανέφερε για κάθε υπόθεση

Υπόθεση Κάτχα Ανού

«Συνέχισα να συναντώ διάφορες γυναίκες. Κρατούσα μηνύματα από όσες έκανα σεξ. Για απόδειξη και βίντεο. Καθε φορά ερχόταν στο νου μου η Λιβια. Με έφτυσε όταν τη βιντεογράφησα Κατχα και την έπνιξα. Ήταν μέρα εν είχα σεντόνι θυμήθηκα το πεδίο βολής την έριξα εκεί.

Δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν γυμνή ή με ρούχα».

Υπόθεση Αριάν:

Διευθέτησαν συνάντηση την πηρέ σπίτι του. Ενώ κάμαμε σεξ την ώρα, ένιωσα ανάγκη να τη σκοτώσω. Την έβλεπα την ώρα που την σκότωνα.

Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα ο 35χρονος λέγοντας: «Έχω διαπράξει απεχθή εγκλήματα αναλαμβάνω πλήρως ευθύνη. Αναγνωρίζω το γεγονός οτι ομολόγησα δεν μπορεί να επιστρέψει. Δεν μπορώ να πάω πίσω στο χρόνο. Αυτά που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσω σε διαλεύκανση και παραδεδομένος ενοχή να μην ζημιώσω άλλο.

Εκφράζω μεταμέλεια και ομολογώ πρώτα απ ολα καταρχήν στις ψυχές των θυμάτων μου και στους συγγενείς για τον πόνο που προκάλεσα. Απονομή δικαιοσύνης να είναι βάλσαμο έπειτα στα παιδιά μου στους γονείς μου για τη στεναχώρια που παίρνουν.

Τέλος προς την κυπριακή κοινωνία που είμαι βεβαίως ότι διερωτάται πως ένας άνθρωπος γιατί και πως έφτασε εδώ.

Το ίδιο ερώτημα βασανίζει και εμένα όμως δεν βρήκα απάντηση.

Γνωρίζω ότι η απάντηση βρίσκεται κάπου στο νου μου μέσα από κομμάτια που μπορούσα να ησυχάσω. Δεν βρήκα απάντηση.

Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση μιας μελέτης με επιστήμονες για να βρω το γιατί για να βγουν συμπεράσματα που θα βοηθήσουν για αποτροπή τέτοιων τραγωδιών.

Είμαι διαζευγμένος απαντά στο δικαστήριο. Τα παιδιά μου είναι 9 και 6 λέει κλαίγοντας στο δικαστήριο».

Στις 25/4 δίνει άλλη εκδοχή για την  Μαίρη και Σιέρα

Σε συζητήσεις που είχε μαζί της δεν του φαίνονταν σωστά τα πράγματα και τον προβλημάτισαν όπως ανέφερε.

Δεν είχε πρόβλημα λέει να του στείλει φωτογραφία ακόμα και αν δεν είχε σωστή φωτογραφία. Και η Ρόουζ μπορούσε να προσεφέρει την κόρη της σκέφτηκε όπως η Λιβία δηλαδή. Σκέφτηκε να της πει κάτι για να το επιβεβαιώσει.

«Ήξερα ότι αυτό το σενάριο θα ήταν ξεκάθαρα μη λογικό. Όταν τις παρέλαβα από σπίτι ήταν βραδύ. Δεδομένου ότι θα πηγαίναμε πίσω το πρωί πως πίστεψε ότι θα έπαιζε με το μωρό μου. Είδε ότι δεν ήταν το μωρό σπίτι άρχισα να θυμώνω. Της είπα ότι θα την παντρευτώ ότι είμαι στο στρατό όπως είπα της Λιβία αρκεί να ζητήσει κάτι. Είπα ότι αν με αφήνει να κοιμάμαι με την μικρή. Μου είπε εντάξει δεν πίστευα ότι αυτό που άκουσα. Τα συναισθήματα τα ιδιά. Την άρπαξα την έπνιξα έκατσα πάνω της έβγαλα πάνω της όλο το μίσος τις ενοχές για το ότι μου είχε συμβεί. Είδα τη Σιέρα και την κράτησα από τα πλαγιά για να σταματήσει το αίμα να μεν βασανιστεί».

Δεν ανταποκρίνονται οι ισχυρισμοί του για κακοποίηση των παιδιών, αναφέρει η Κατηγορούσα Αρχή.

Όπως υποστήριξε του μπήκαν υποψίες ότι πουλούσε την κόρη της και την μίσησε και ήθελε εκδίκηση.