Έταξε 9 εκατομμύρια σε εφήβους για να δολοφονήσουν φίλη τους και το έκαναν

Έταξε 9 εκατομμύρια σε εφήβους για να δολοφονήσουν φίλη τους και το έκαναν

Ο δράστης αντιμετωπίζει και κατηγορίες για παιδική πορνογραφία

Ένα σοκαριστικό συνέβη στην Αλάσκα. Η 19χρονη Cynthia Hoffman πίστευε πως είναι φίλη με την 18χρονη Denali Brehmer όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Η Brehmer πείστηκε από έναν 21χρονο που παρουσιάζοταν ως εκατομμυριούχος στα social media να δολοφονήσει τη Hoffman για εννέα εκατομμύρια δολάρια.

Στις 2 Ιουνίου, η 18χρονη Brehmer πρότεινε στη Hoffman να πάνε για ορειβασία μαζί τους πήγε και o 16χρονος Kayden McIntosh.

Όταν έφτασαν στους καταρράκτες Thunderbird στην Αλάσκα που ήταν ο προορισμός τους, ο 17χρονος  βοήθησε την Brehmer να δέσει το θύμα και να το πυροβολήσει στο κεφάλι. Στη συνέχεια, φέρεται πως έριξαν τη σορό της σε έναν ποταμό.

Η δολοφόνος έστειλε μήνυμα στην οικογένεια της Hoffman αναφέροντάς τους ότι θα την βρουν σε κάποιο πάρκο.

Μετά από αυτό, έκαψαν όλα τα υπάρχοντα της χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν ακόμη την τοποθεσία.

Στη δίκη που άρχισε στις 10 Ιουνίου, ο πατέρας του θύματος δήλωσε:  «Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κόρη μου εμπιστευόταν αυτούς τους ανθρώπους. Η κόρη μου ήθελε απλώς φίλους και τώρα πρέπει να τη θάψω και αυτό είναι λάθος».  Ενώ μιλώντας στην «Anchorage Daily News», ανέφερε πως η κόρη του ήταν ευάλωτη εξαιτίας μιας αναπτυξιακής αναπηρίας που αντιμετώπιζε.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα αυτός που ευθύνεται για την δολοφονία είναι ο 21χρονος Darin Schilmiller από την Ιντιάνα, ο οποίος παρουσιαζόταν στα social media ως εκατομμυριούχος.

Ο Schilmiller πρότεινε στην Bremher να δολοφονήσει τη Hoffman και να βιντεοσκοπήσει τη δολοφονία, ενώ είπε ψέμματα για τα στοιχεία του.

«Δεν είναι ο νεαρός άνδρας που παρουσιαζόταν να είναι, δεν είναι εκατομμυριούχος και ζει στην Ιντιάνα» αναφέρουν οι δικαστές.

Ακόμη δυο έφηβοι εμπλέκονται στην υπόθεση καθώς φαίνεται να βοήθησαν στο κουβάλημα της σορού.

Έρευνα που έγινε στο κινητό της Brehmer έδειξε πως αντάλλαζε ερωτικά μηνύματα με τον Schilmiller ενώ είχε και οδηγίες να κακοποιήσει σεξουαλικά ένα παιδί και αυτός να παρακολουθεί online.

Οι κατηγορίες που απήγγειλε το δικαστήριο στους έξι κατηγορούμενους είναι  δολοφονία πρώτου βαθμού, συνωμοσία πρώτου βαθμού με στόχο τη δολοφονία και δύο κατηγορίες για δολοφονία δευτέρου βαθμού.

Ο Schilmiller αντιμετωπίζει και  κατηγορίεςγια παιδική πορνογραφία και αναμένεται να εκδοθεί στην Αλάσκα ώστε να δικαστεί εκεί για την υπόθεση Hoffman.