Η τρίτη βαλίτσα ψηλαφίστηκε με τα χέρια του δύτη- Απομένει η ταυτοποίηση της σορού

Η τρίτη βαλίτσα ψηλαφίστηκε με τα χέρια του δύτη- Απομένει η ταυτοποίηση της σορού

Η Κόκκινη Λίμνη ερευνήθηκε σπιθαμή προς σπιθαμή

Με την ανάσυρση της σημερινής τρίτης βαλίτσας απότην Κόκκινη Λίμνη σήμερα το πρωί, φαίνεται, ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της φρικιαστικής υπόθεσης που συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο.

Στη βαλίτσα, σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του sigmalive.com, βρέθηκε μία σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση, δεμένη σε αρκετά μέρη. Μάλιστα, στη βαλίτσα είχαν τοποθετηθεί από τον serial killer, τσιμεντομπλόκ ως βαρίδια ώστε να φτάσει στον πάτο της λίμνης.

Η σορός σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανήκει στη Μαρικάρ Βαλντέζ, κάτι που θα επισημοποιηθεί αφού γίνουν οι απαιτούμενες αναλύσεις στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής ομάδας, η οποία θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα αίτια θανάτου και να προβεί στην επίσημη ταυτοποίηση της Μαρικάρ.

Όπως και στις άλλες σορούς, έτσι και από αυτήν θα παραλειφθούν δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω εξετάσεις. Η ιατροδικαστική ομάδα, εξάλλου, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος ήταν στην ομάδα της Scotland Yard που κατέφθασε στην Κύπρο για συνδρομή στις έρευνες. Αφού ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν κι άλλες μέρες, τότε θα ετοιμαστεί και η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα συμπληρώσει τον ογκωδέστατο φάκελο της υπόθεσης αυτής.