Serial killer Κύπρου: Το νέο email μυστήριο στην υπόθεση – Πώς συνδέεται με τα θύματά του

Serial killer Κύπρου: Το νέο email μυστήριο στην υπόθεση – Πώς συνδέεται με τα θύματά του

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών μεταφέρθηκε στο δικαστήριο

Άλλες οκτώ μέρες στο κελί θα παραμείνει ο καθ’ ομολογία serial killer, ο πρώτος για τα κυπριακά δεδομένα σύμφωνα με το sigmalive. Ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο υπεύθυνος υπαστυνόμος της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης ανέφερε  ότι οι Αρχές αναμένουν αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων, αλλά και από τα διατάγματα άρσης της ιδιωτικής επικοινωνίας.

Όπως επισημάνθηκε, μάλιστα, τα διατάγματα αυτά ανοίγουν νέους κύκλους λήψης καταθέσεων. Ανάμεσα στα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν σήμερα από τον ανώτερο υπαστυνόμο, αναφέρθηκε ότι οι Αρχές αναμένεται να ερευνήσουν τέσσερις νέες περιοχές στην Επαρχία Λευκωσίας, οι οποίες θα δώσουν στους ανακριτές νέα τεκμήρια. Επιπρόσθετα, θα γίνουν έρευνες για νέο email το οποίο εντοπίστηκε. Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος διατηρούσε ένα συγκεκριμένο email το οποίο είχε καταχωρήσει και στο facebook αλλά και στο badoo, απ’ όπου συνομιλούσε με τα θύματά του.

Συνολικά ο ύποπτος με τη λήξη του τρέχοντος διατάγματος θα κλείσει 48 μέρες στα αστυνομικά κρατητήρια. Σήμερα, ενώπιον Δικαστηρίου εμφανίστηκε με συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού και έφερε αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ενώπιον Δικαστηρίου εμφανίστηκε με την ίδια ηρεμία που εμφανίζεται σε κάθε διάταγμα, μετά το πρώτο όπου εκπροσωπήθηκε από συνήγορο υπεράσπισης.

Ερωτηθείς από τη Δικαστή αν αντιλαμβάνεται τη διαδικασία και αν φέρει ένσταση στα όσα ειπώθηκαν από τον ανακριτή, είπε λακωνικά «όχι» και «μάλιστα εντιμότατη». Ο ίλαρχος δεν έχει εμφανίσει ουδεμία διαφοροποίηση στη συμπεριφορά του ενώπιον Δικαστηρίου, καθώς επίσης δεν άλλαξε ούτε και το λεκτικό με το οποίο απαντά στις ερωτήσεις των Δικαστών.
Σήμερα εγκρίθηκε το έκτο κατά σειρά διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 35χρονου.