Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας

Σε αναζήτηση της σορού της 6χρονης Sierra Granze

Οι ημέρες περνούν ωστόσο οι έρευνες στην Κύπρο δεν σταματούν προκειμένου να εντοπιστούν οι σοροί των θυμάτων του 35χρονο ίλαρχου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του politis.com.cy, σήμερα το πρωί συνεχίστηκαν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό με την ελπίδα να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του  καθ’ ομολογία serial killer αλλοδαπών γυναικών και παιδιών.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη διεξάγονται με τη συνδρομή της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, η οποία έχει συγκεκριμένο εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Γύρω στις 10 έγινε μια πρώτη κατάδυση δύτη με σκάφανδρο.

Σήμερα στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, δεν θα διεξαχθεί οποιασδήποτε έλεγχος και οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο από την ομάδα των Ισραηλιτών, σε στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Σόναρ.

Οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.