Εκτός πραγματικότητας το άδειασμά της Κόκκινης Λίμνης – Πού βρίσκονται οι έρευνες για το 3ο θύμα του serial killer

Εκτός πραγματικότητας το άδειασμά της Κόκκινης Λίμνης – Πού βρίσκονται οι έρευνες για το 3ο θύμα του serial killer

Οι δύτες εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τον βυθό

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη προκειμένου να εντοπιστεί και η τρίτη σορός που ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη ο serial killer της Κύπρου.

Οι δύτες που καταδύονται έχουν οριοθετήσει διάδρομο στο βυθό της λίμνης μεταξύ των δύο όχθων με επίκεντρο το σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού και η πρώτη βαλίτσα, ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή τον βυθό.

Γύρω στις 15.00 του Σαββάτου, σύμφωνα με το politis.com.cy η εταιρεία που υποστηρίζει τις έρευνες και για λόγους ασφαλείας, όπως διευκρινίστηκε, έφερε στο χώρο διεξαγωγής των ερευνών, γεννήτρια με 4 ισχυρούς προβολείς.

Οι πληροφορίες από την ομάδα διεξαγωγής των ερευνών αναφέρουν ότι η λάσπη έχει φτάσει μέχρι και πάνω από τη μέση του δύτη ενώ ξεκαθαρίζουν πως το σενάριο να αδειάσει η λίμνη είναι εκτός πραγματικότητας καθώς το νερό είναι τοξικό και δεν υπάρχει ασφαλής χώρος απόρριψης.

Περαιτέρω η πληροφόρηση αναφέρει πως οι αρχές της Δημοκρατίας έχουν εγγράφως αποταθεί στη Βρετανία για να διερευνηθεί η δυνατότητα αποστολής ραντάρ διήθησης εδάφους για να συνδράμει τις έρευνες.

Αυτό που αναμένεται να απαντηθεί είναι κατά πόσο το ραντάρ είναι κατάλληλο για τις συνθήκες της Κόκκινης λίμνης και της λίμνης Μεμί. Το Σάββατο δεν διενεργήθηκαν έρευνες στη λίμνη Μεμί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ευρημάτων της σάρωσης του βυθού της λίμνης Μεμί με το σόναρ.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες που διεξάγονται στην Κόκκινη λίμνη αποσκοπούν σε εντοπισμό της 3ης σορού που ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη, ο 35χρονος serial killer που τελεί υπό κράτηση για σειρά δολοφονιών ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών και την οποία όπως παραδέχθηκε τοποθέτησε σε βαλίτσα πριν την πετάξει στην κόκκινη λίμνη.