Ερντογάν: Αλλάχ, φώτισε όσους σφετερίζονται δικαιώματά μας σε Κύπρο και Αιγαίο

Ερντογάν: Αλλάχ, φώτισε όσους σφετερίζονται δικαιώματά μας σε Κύπρο και Αιγαίο

«Εύχομαι να δείξει την αλήθεια σε όσους δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική των ΗΠΑ στην περιοχή»

Την ευχή ο Αλλάχ να δώσει φώτιση σε όσους δεν αντιλαμβάνονται τις ενέργειες εκείνων που προσπαθούν να σφετεριστούν τα δικαιώματα της Τουρκίας σε Κύπρο, ανατ. Μεσόγειο και Αιγαίο εξέφρασε σήμερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

«Εύχομαι ο Αλλάχ να δώσει φώτιση σε όσους δεν αντιλαμβάνονται τις ενέργειες εκείνων που προσπαθούν να σφετεριστούν τα δικαιώματά μας σε Κύπρο, ανατ. Μεσόγειο και Αιγαίο».

Σύμφωνα με το sigmalive, ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε στη συνέχεια σε Ευρώπη και Αμερική για τη στάση τους απέναντι στη χώρα του. «Ο Θεός να δώσει φώτιση και σε εκείνους που δεν αποκαλύπτουν στο τί κρύβεται πίσω από την εμμονή να μην γίνουμε μέλος της Ε.Ε., παρόλο που έχουμε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις μας», δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Ε.Ε., ενώ ανάλογο αίτημα από το Θεό, τον οποίο επικαλούνταν σχεδόν σε όλη την ομιλία του, απηύθυνε και για τις ΗΠΑ.

«Εύχομαι να δείξει την αλήθεια σε όσους δεν αντιλαμβάνονται την πολιτική των ΗΠΑ στην περιοχή, επιμένοντας να πηγαίνει ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας και να απειλεί συνεχώς την Τουρκία με κυρώσεις».