Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ έξω από αστυνομικό τμήμα

Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ έξω από αστυνομικό τμήμα

Ο άνδρας συνελήφθη, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δεν επιδίωξαν να βρούνε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους και έτσι κατέληξαν ο ένας στο κελί και η άλλη στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για ένα ασυγκράτητο ζευγάρι που μέθυσε τόσο πολύ με αποτέλεσμα να κάνει σεξ έξω από αστυνομικό τμήμα στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο Gary Hill και η Crystal Frances βρέθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος στο Key West να κάνουν σεξ στον δρόμο, και μάλιστα ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα.

«Είμαι ξαναμμένος» είπε ο 46χρονος στους αστυνομικούς για να δικαιολογηθεί. «Μου δίνεται εδώ και τώρα» πρόσθεσε για την παρτενέρ του.

Ο αστυνομικός που τους έπιασε στα «πράσα» περιέγραψε πώς βρήκε τον Hill με τα παντελόνια κατεβασμένα στους αστραγάλους και την παρτενέρ του χωρίς ρούχα ή εσώρουχα στο κάτω μέρος του σώματος, και με ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα δίπλα τους.

«Τους ρώτησα τι κάνουν, ο Hill απάντησε πως ήταν της στιγμής», όπως έγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά του. Ο 46χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή δημοσίας αιδούς και σεξουαλική πράξη σε κοινή θέα.

Η Frances ήταν τόσο μεθυσμένη που η αστυνομία τη μετέφερε στο νοσοκομείο και σχεδιάζει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης όταν θα είναι σε κατάσταση που θα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...