Serial killer Κύπρου: Φωτογραφίες από τους δύτες που βουτούν στην Κόκκινη Λίμνη

Serial killer Κύπρου: Φωτογραφίες από τους δύτες που βουτούν στην Κόκκινη Λίμνη

Συνεχίζονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό των πτωμάτων

Οι δύτες, που βρίσκονται εδώ και τόσες ημέρες στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού είναι οι πρώτοι που έρχονται ενώπιον των όσων φρικτών και αποτρόπαιων εγκλημάτων διέπραξε ο ο 35χρονος «Ορέστης».

Οι ίδιοι δεν χάνουν την πίστη τους και παρά το δύσκολο έργο που τους ανατέθηκε συνεχίζουν αποφασισμένοι να το φέρουν εις πέρας όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Αυτό είναι και το μήνυμα τους στα κοινωνικά δίκτυα με τις φωτογραφίες να αποτυπώνουν την κρισιμότητα των στιγμών.

Έντονα φορτισμένο ήταν το κλίμα σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη στο σημείο όπου εδώ και μέρες γίνονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των σορών που ο 35χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε.
Γύρω στις 15:10  χθες το μεσημέρι, δύτης καταδύθηκε στη λίμνη από την οποία ανασύρθηκε δεύτερη ταξιδιωτική βαλίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΙΓΜΑ, η σορός ανήκει στην 8χρονη Elena-Natalia Bunea.

Η κάμερα του ΣΙΓΜΑ κατέγραψε τη στιγμή του εντοπισμού και της ανάσυρσης της βαλίτσας, αλλά και τη συγκίνηση των μελών της ομάδας που παλεύει σε αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες για τον εντοπισμό των σορών.

Μετά τον εντοπισμό της βαλίτσας, μέλη της ομάδας γίνονται μια αγγαλιά, μαζί και με τον Ισπανό χειριστή του Sonar ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε χθεσινές του δηλώσεις ο Αλεχάντρο Περέιρο, είχε αναφέρει ότι το Sonar είχε χρησιμοποιηθεί ακόμη μια φορά σε παρόμοια περίπτωση, με την επιχείρηση να έχει απόλυτη επιτυχία.