Αναγνωρίστηκε η σορός που βρέθηκε στην Κύπρο – Αναζητείται η 6χρονη κόρη του θύματος

Αναγνωρίστηκε η σορός που βρέθηκε στην Κύπρο – Αναζητείται η 6χρονη κόρη του θύματος

Συνελήφθη και ανακρίνεται ως ύποπτος για ανθρωποκτονία ο 33χρονος συμβίος της 38χρονης και πατέρας του παιδιού

Η λύση του μυστηρίου με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε σε φρεάτιο εγκαταλελειμμένου μεταλλείου στην περιοχή Κοκκινόγεια στο Μιτσερό της Κύπρου, οδήγησε σε ένα νέο θρίλερ μετά την ταυτοποίηση της, καθώς πλέον οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση της 6χρονης κόρης της γυναίκας, η οποία είχε αξαφανισθεί μαζί της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας πρόκειται για την 38χρονη Mary Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 5 Μαΐου 2018 μαζί με την κόρη της. Με βάση τα ευρήματα, οι ανακριτές οδηγήθηκαν στα αγνοούμενα πρόσωπα των τελευταίων 2 ετών και έφθασαν στην 38χρονη, στην περιγραφή της οποίας αναφερόταν, ότι είχε ύψος 1,53 μ. και είχε κοντά, μαύρα μαλλιά. Τη σορό της γυναίκας αναγνώρισε φιλικό της πρόσωπο από τα σκουλαρίκια που φορούσε.

Οι ανακριτές οδηγήθηκαν άμεσα στην αναζήτηση του παρελθόντος της συγκεκριμένης γυναίκας και γι’ αυτό κατέληξαν άμεσα σε έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον 33χρονου υπήκοου Ρουμανίας, με τον οποίο συζούσε η 38χρονη στη Λάρνακα και ανακρίνεται ως ύποπτος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης. Ο ύποπτος μάλιστα είναι ο πατέρας του 6χρονου παιδιού, που επίσης αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται κυπριακά ΜΜΕ, ο 33χρονος ύποπτος αρνείται την οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση, λέγοντας στους ανακριτές, πως ο ίδιος πίστευε, ότι η πρώην συμβία του και το παιδί βρίσκονταν στο εξωτερικό.