Η εκατομμυριούχος φοιτήτρια που διατηρεί κανάλι με φετίχ

Η εκατομμυριούχος φοιτήτρια που διατηρεί κανάλι με φετίχ

Ο συνοδός κυριών που χρεώνει 10.000 δολάρια την ώρα

Με μια απλή ικανοποίηση φαντασιώσεων και φετίχ και μέχρι και την προσφορά συνοδείας, άντρες και γυναίκες από τις ΗΠΑ βλέπουν τους λογαριασμούς να «φουσκώνουν» όλο και περισσότερο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένας άνδρας συνοδός κυρίων βγάζει έως και 10.000 δολάρια την ώρα προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως ακριβώς ένας «σύντροφος» σε μια γυναίκα.

Από την άλλη μια φοιτήτρια έχει βγάλει πάνω από ένα εκατομμύριο, ικανοποιώντας από ένα κανάλι live τις φαντασιώσεις και τα φετίχ ανδρών που δεν χρειάζεται να συναντήσουν ποτέ.

Ένας άλλος άνδρας βοηθάει ζευγάρια να ζήσουν τα πιο άγρια όνειρα τους, ενώ μια άλλη εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ κεφαλαιοποιεί τα προνόμια της μητρότητας. Όλα αυτά παρουσιάζονται σε ειδική εκπομπή που θα προβληθεί στο Α&Ε και ένα απόσπασμα προβάλλει αποκλειστικά η DailyMail.com.

Η εκπομπή παρουσιάζει τη δραματική αύξηση νεαρών γυναικών που συνάπτουν σχέσεις συμφέροντος με ώριμους άνδρες, οι οποίοι πληρώνουν τα πάντα για τις αιθέριες υπάρξεις που συνοδεύουν.

Μερικές γυναίκες πάλι δεν συναντούν καν τον άνδρα που του προσφέρουν στιγμές απόλαυσης και ηδονής.

Δείτε το video εδω