18χρονος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη μητέρα του κολλητού του

18χρονος ετοιμάζεται να παντρευτεί τη μητέρα του κολλητού του

Ποια η αντίδραση του φίλου του

Μπορεί να είναι 21χρόνια μεγαλύτερη του, ωστόσο το μόνο που μένει για να παντρευτούν είναι η έκδοση διαζυγίου από τον πρώτο της γάμο.

Ο Τσέις Γκαμπαρντ από τις ΗΠΑ είναι φίλος εδώ και 7 χρόνια με τον Τζεις Μπράουν και κάποια στιγμή γνώρισε την μητέρα του.

Όταν ενηλικιώθηκε σε μια στιγμή που ήταν οι δυο τους, ο Τσέις την φίλησε και της αποκάλυψε τα αισθήματα του.

«Δεν είχε ιδέα για τον Τσεις ή για τα συναισθήματά μου για αυτόν πριν με φιλήσει. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα, αλλά από τότε είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι», είπε η 39χρονη.

Έχω όμως τρία παιδιά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως δεν έχουν πρόβλημα. Αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα αυτό.

Κανένα όμως από αυτά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όταν το είπε στον Τζέιμς ήταν ΟΚ και ακόμα είναι πολύ φίλοι με τον Τσεις».

Πλέον, η σχέση τους αναμένεται να επισημοποιηθεί, καθώς η Τζέιμι  περιμένει την έκδοση του διαζυγίου από τον πρώτο της γάμο, προκειμένου να κάνει παντρευτεί το νέο μεγάλο της έρωτα.

«Ήξερα από την πρώτη στιγμή οτι ήθελα να την παντρευτώ», είπε ο 18χρονος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Είναι πολλά τα πράγματα που μου αρέσουν πάνω της. Έχει αίσθηση του χιούμορ, με προτρέπει να κάνω πράγματα και άλλα πολλά...»

«Είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι, παίζουμε videogames και βγαίνουμε έξω μαζί. Ευτυχώς η σχέση τους δεν έχει επηρεάσει την φιλία μας» λέει ο γιος της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...