Περιπτώσεις σατανισμού που συγκλόνισαν τον κόσμο

Περιπτώσεις σατανισμού που συγκλόνισαν τον κόσμο

10 εγκλήματα που «πάγωσαν» τον πλανήτη με την ψυχρότητα τους

Ο Σατανισμός είναι μια αίρεση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Θυσίες, όργια και ψυχρές δολοφονίες είναι μόνο μερικά από εκείνα που έχουν συνδεθεί με το όνομα του.

Όχι, μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που «πάγωσαν» κυριολεκτικά τον πλανήτη με τον ψυχρό τρόπο που εκτελέστηκαν ως θυσία στον Σατανά.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση που συγκλόνισε την Ελλάδα, είναι αυτής της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω και πιστεύετε από την οικογένεια της πως είχε μπλέξει με κάποια σατανιστική οργάνωση καθώς βρέθηκαν φωτογραφίες τις, σε τέτοιου είδους προφίλ στο Facebook.

Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις που διαπράχθηκαν στυγερά εγκλήματα στο όνομα του Σατανισμού.

Σον Σελερς

Τον Σεπτέμβριο του 1985 ο 16χρονος τότε Σον Σελερς από την Οκλαχόμα, πυροβολεί εν ψυχρό εν υπάλληλο σούπερ μάρκετ επειδή δεν τον άφησε να αγοράσει αλκοολούχα ποτά.

Τον Μάρτιο του 1986, δολοφονεί την μητέρα του και τον πατριό του μέσα στον υπνοδωμάτιο του την ώρα που κοιμόντουσαν και τακτοποιεί το δωμάτιο για να φανεί ότι κάποιος άλλος το έκανε.

Μετά την σύλληψη του λέει στους δικηγόρους και τους δικαστές, ότι οι μελέτες του πάνω στον Σατανισμό, οδήγησαν έναν δαίμονα εν ονόματι «Ezurate» να τον κυριεύσει. Ο Σελερς διάβασε πάνω από εκατό φορές την «Βίβλο του Σατανά» του Άντον ΛαΒέι. Στην φυλακή ασπάστηκε τον Χριστιανισμό .

Στις 4 Φεβρουαρίου του 1999 εκτελέστηκε μέσω θανατηφόρας ένεσης.

Κρίστα Πάικ

Την ώρα που οι περισσότεροι συμμαθητές της, ετοιμαζόντουσαν για τον σχολικό χορό αποφοίτησης, η Κρίστα Πάικ είχε ασπαστεί τον Σατανισμό και έκανε ήδη εγκλήματα στο όνομα του.

Το 1995, η 18χρονη Πάικ ήταν ερωτευμένη με τον Τάνταριλ Σιπ, τον οποίο γνώρισε μέσω ενός προγράμματος που φιλοξενούσε μαθητές με οικονομικά προβλήματα και τους βοηθούσε με εκ μάθηση κατ’ οίκων.

Μαζί έσφαξαν την συμμαθήτρια τους, Κόλεν Σλέμμερ, η οποία άρχισε να πλησιάζει τον Σιπ. Η Πάικ παρέα με το αγόρι της και την φίλη της Σαντόλα Πέτερσον οργάνωσαν το έγκλημα.

Στις 15 Ιανουαρίου, πήγαν την Σλέμερ σε ένα κενό εργοστάσιο ατμού. Για περίπου μισή ώρα την κακοποιούσαν, αφού την έκοψαν σε κομμάτια και χάραξαν μια πεντάλφα στο στήθος της. Η δουλειά «τελείωσε» με την Πάικ να διαλύει το κρανίο της πάνω στην άσφαλτο και να κρατάει ένα κομμάτι του, ως σουβενίρ.

Επιστρέφοντας στο σχολείο η Πάικ έδειξε το κρανίο στους συμμαθητές της και μέσα σε 36 ώρες είχαν συλληφθεί.

Ελίζε Πάλερ

Τον Μάρτιο του 1996, το άψυχο σώμα της 15χρονης Ελιζέ Παλέρ βρέθηκε λίγο πιο κάτω από το σπίτι της, αφού ένας από τους δολοφόνους της ομολόγησε το έγκλημα.

Ο λόγος που ο Κασέι αποκάλυψε όσα έκαναν ήταν επειδή πρόσφατα είχε ασπαστεί τον Χριστιανισμό. Πριν από αυτό ήταν Σατανιστής και παρέα με τους φίλους τους Ντελασμουτ και Φιορέλα βίασαν και δολοφόνησαν την την Παλέρ ως θυσία.

Ωστόσο χειροτερεύει. Οι 3 φίλοι ήταν μέλη ενός συγκροτήματος χέβι μέταλ με όνομα «Hatred» και ισχυρίστηκαν πως δολοφόνησαν την Παλέρ ως θυσία για να δίνουν πιο διάσημοι και επαγγελματίες. Οι γονείς του θύματος αργότερα κατηγόρησαν τους Slayer. Πως με τα τραγούδια τους, τους επηρέασαν.

Μανουέλα και Ντάνιελ Ρούντα

Τι είναι η πραγματική αγάπη; Στο μυαλό αυτού του παντρεμένου ζευγαριού είναι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις που είχε για εκείνους ο «αφέντης» τους.

Το 2002, η Μανουέλα και ο Ντάνιελ Ρούντα, ένα ανδρόγυνο που γνωρίστηκε μέσω ενός περιοδικού μέταλ μαχαίρωσαν τον φίλο τους, Φρανκ Χάγκεν 66 φορές, τον χτύπησαν με σφυριά, ήπιαν το αίμα του, χάραξαν την πεντάλφα πάνω του και τον άφησαν σε ένα φέρετρο δίπλα στο κρεβάτι τους.

Το ζευγάρι συνελήφθη λίγο καιρό αργότερα, σε ένα βενζινάδικο όπου περίμεναν με ένα πριόνι για την επόμενη διαταγή του Σατανά.

Ρίτσαρντ Ραμίρες

Πριν αποκαλεστεί ως «The Night Stalker» τα μέσα του έδιναν το όνομα «The Walk-In Killer» επειδή τα πρώτα θύματα του βρέθηκα νεκρά στα σπίτια τους.

Στο τέλος της «καριέρας» τους είχε δολοφονήσει 13 ανθρώπους και σχεδόν οδήγησε στον θάνατο άλλους 5. Και μέθοδος του ήταν σχεδόν πάντα ίδια.

Ένα από τα θύματα του έφερε ένα «Τ» στο αριστερό της στήθος και τα μάτια της είχαν αφαιρεθεί, ενώ μια άλλη γυναίκα είχε μια πεντάλφα στα πόδια της με κραγιόν, ενώ άλλα θύματα είχαν κομμένους λαιμούς έπειτα από βασανιστήρια.

Οι ευθύνες του γιατί ο Ραμίρες έκανε όσα έκανε, δόθηκαν σε έναν ξάδερφο του, ο οποίος πυροβόλησε την γυναίκα του μπροστά του, ενώ του έδειχνε φωτογραφίες από ανθρώπους που έχουν βασανιστεί.

Beasts of Satan

Έτσι αποκαλούταν η ομάδα που είχαν φτιάξει τρεις Ιταλοί. Ο Άντρα Βόλπε, ο Νικολά Σαπόνε και ο Μάριο Μακιόνε.

Τον Ιανουάριο του 1998, το τριο από τους τρεις σατανιστές δολοφόνησε την 19χρονη Κιάρα Μαρίνο και τον 16χρονο Φάμπιο Τόλις μετά από μια νύχτα με αλκοόλ και χέβι μέταλ.

Σε μια θυσία που έκαναν, και έπειτα από κατανάλωση ναρκωτικών μαχαίρωσαν τους δυο εφήβους και έκαψαν τα πτώματα τους στο δάσος, ενώ χόρευαν πάνω από τους τάφους τους φωνάζοντας πως είναι «Ζόμπι και πρέπει να σηκωθούν από τους τάφους».

Και το πράγμα χειροτερεύει, 6 χρόνια αργότερα ο Βόλπε πυροβολεί την 27χρονυη σύντροφο του και την θάβει ζωντανή επειδή ήξερα όσα είχαν κάνει. Ο Σαπόνε και ο Βόλπε ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών με αποτέλεσμα να τους πιάσει η αστυνομία και να μάθει τα κατορθώματα τους.

Σάρον Τέιτ και η οικογένεια Μάνσον

Στις 9 Αυγούστου του 1969, 5 αθώοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την οικογένεια Μάνσον. Ένα από τα θύματα ήταν η διάσημη ηθοποιός Σάρον Τέιτ, σύζυγος του Ρόμαν Πολάνσκι. Η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος στο παιδί του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης ήταν  στο Λονδίνο για δουλειά, την ώρα που η σύζυγος του και 3 φίλοι της διασκέδαζαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Ο  Μάνσον και οι ακόλουθοι του μπήκαν στο σπίτι και τους δολοφόνησαν.

Ο Μάνσον πριν τους δολοφονήσει είπε πως «Είναι ο Σατανάς και ήρθε για να κάνει τις δουλειές του». Τα θύματα σκοτώθηκαν με πυροβολισμούς και μαχαιριές. Η Τέιτ μαχαιρώθηκε 16 φορές.

Ρίκι Κάσσο

Ο 17χρονος Ρίκι Κάσσο δολοφόνησε τον φίλο του Γκάρι Λόιερς σε ένα δάσος. Παρέα με άλλους δυο φίλους του, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και είχαν φτιάξει μια ομάδα που την είχαν ονομάσει «Ιππότες του Μαύρου Κύκλου».

Οι συμμορία, μαχαίρωσε 36 φορές τον άτυχο νέο και έπειτα τον έκαψε αφού του έβγαλαν τα μάτια έξω και έβαλαν πέτρες στο λαιμό του.

Την ώρα που τον σκότωναν τον ανάγκασαν να πει «πως αγαπάει τον Σατανά» εκείνος όμως είπε «αγαπώ την μητέρα μου». Προσπάθησαν να καλύψουν το σώμα του με φύλλα ενώ εκείνος ακόμα ζούσε.

Στις 5 Ιουλίου ο Κάσο συνελήφθη και δυο μέρες αργότερα κρεμάστηκε μέσα στο κελί του.

Νικολάι Ογκολομπάικ

Νομίζετε πως οι ταινίες που δείχνουν την σκοτεινή πλευρά των εφήβων είναι όλες ψέμα; Κι όμως δεν είναι.

Το 2008, ο Νικολάι Ογκολομπάικ και οι φίλοι του Αλεξάντερ Βορόνικ και Άνια Γκορόγκοβα πήραν 4 εφήβους τρία κορίτσια και ένα αγόρι στο δάσος και τους ανάγκασαν να πιούνε αλκοόλ.

Μετά τους μαχαίρωσαν 666 φορές τον καθένα και όταν πέθαναν τους έφαγαν. Μερικά από τα μέλη του σώματος των θυμάτων βρέθηκαν κοντά στο διαμέρισμα του Ογκολομπάικ.

Όταν η αστυνομία τους συνέλαβε είπαν πως στράφηκαν στον Σατανά γιατί εκείνος θα τους φέρει λεφτά και θα τους απαλλάξει από τις υποχρεώσεις.

Ripper Crew

Ο Ρόμπιν Γκετ προσπαθούσε να εξασκήσει τις ικανότητες του ως σίριαλ κίλερ. Ο Γκετ αρχικά εργαζόταν για τον Τζον Γουέιν Γκέισι, ωστόσο στην πορεία έφτιαξε την δική του «ομάδα».

Το 1981 και το 1982 στους δρόμους του Σικάγου, ο Γκετ και η ομάδα του έπαιρναν ιερόδουλες της έβαζαν σε ένα βανάκι και της πήγαιναν στο διαμέρισμα του Γκετ όπου της δολοφονούσαν ή τις θυσίαζαν σε σατανιστικές τελετές. Ο Γκετ έκοψε το στήθος ενός εκ των θυμάτων και το έφαγε

Αφού μάλιστα το έφαγαν βίασαν από εκείνο το σημείο την κοπέλα και έπειτα αυνανίστηκαν και τελείωσαν πάνω στα κομμάτια.