Έδωσε σε άστεγο την κάρτα του για να σηκώσει λεφτά και γύρισε με την απόδειξη

Έδωσε σε άστεγο την κάρτα του για να σηκώσει λεφτά και γύρισε με την απόδειξη

Το συγκινητικό βίντεο που έγινε viral

Ένα απίστευτο βίντεο από το Νιούκαστλ της Μεγάλης Βρετανίας κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς ένας νεαρός έδωσε σε έναν άστεγο την κάρτα του για να σηκώσει όσα χρήματα θέλει.

Αναλυτικότερα, ο Τζακ Φάντα ένας οικοδόμος έκανε το διάλειμμα του από την εργασία του σε ένα κατάστημα εστίασης κοντά στο σημείο που δούλευε.

Ο άντρας είχε κοντά του μια παρέα νεαρών, οι οποίοι έτρωγαν την ώρα που τους πλησίασε ένας άστεγος και ζήτησε λεφτά για να αγοράσει τρόφιμα.

Αρχικά οι νεαροί τρόμαξαν όταν ο άστεγος τους πλησίασε, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα μετά ένας από αυτούς έβγαλε την αναληπτική του κάρτα και την έδωσε μαζί με το PIN του στον άστεγο για να σηκώσει όσα λεφτά θέλει.

Ο άντρας δεν μπορούσε να πιστέψει το σκηνικό που έβλεπε το οποίο άρχισε να τραβά με βίντεο, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η μεγαλύτερη έκπληξη.

Ο άστεγος επέστρεψε πίσω στον νεαρό, κρατώντας ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών και όχι μόνο επιστρέφοντας την κάρτα, αλλά δίνοντας του και απόδειξη με το πόσο το οποίο σήκωσε.

Το βίντεο όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει viral, ενώ ο άντρας που τραβούσε το βίντεο δήλωσε υπερήφανος για το επίπεδο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς στην πόλη του.