Ταϊλανδός εκατομμυριούχος αναζητά γαμπρό για τη κόρη του και δίνει μια περιουσία

Ταϊλανδός εκατομμυριούχος αναζητά γαμπρό για τη κόρη του και δίνει μια περιουσία

Ανέλαβε δράση ο πατέρας της προκειμένου να την αποκαταστήσει

Ολόκληρη περιουσία προσφέρει ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος, Άαρον Ρόντθονγκ, σε όποιον παντρευτεί τη 26χρονη κόρη του, Καρνίτας.

Συγκεκριμένα δίνει 315.000 δολάρια και είναι έτοιμος να μεταβιβάσει την περιουσία της και το μερίδιό της στις οικογενειακές επιχειρήσεις στο όνομά του, σύμφωνα με την Daily Mail, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο εκατομμυριούχος πατέρας είπε ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην εθνικότητα του υποψήφιου γαμπρού και ότι αναζητά κάποιον που θα εργάζεται σκληρά, που θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευτυχισμένη η κόρη του, έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την επιχείρησή του, θα διαφυλάξει και θα διασφαλίσει να συνεχιστεί το έργο του. Κανένα άτομο με πτυχίο ή μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δεν μπορεί να είναι υποψήφιο.

Ο 58χρονος εκατομμυριούχος έχει φρουτοπαραγωγικές εκτάσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην επαρχία Chophon της νότιας Ταϊλάνδης.

Ο εκατομμυριούχος ανέλαβε να πάρει τη μοίρα της κόρης του στα χέρια του και ανέλαβε δράση για αυτό που πιστεύει ότι είναι προς το συμφέρον του μέλλοντός της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...