Έφυγε από τη ζωή, μετά από καρδιακό επεισόδιο, 20χρονη πρώην Μις Κόσμος

Έφυγε από τη ζωή, μετά από καρδιακό επεισόδιο, 20χρονη πρώην Μις Κόσμος

Βρισκόταν σε κώμα από την ημέρα των γενεθλίων της

Μια μέρα πριν κλείσει το 20ο της έτος, το νεαρό μοντέλο βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα της. Γυρνώντας στο σπίτι δεν παραπονέθηκε για κάποια αδιαθεσία. Το επόμενο απόγευμα υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου έπεσε σε κώμα για δυο ολόκληρες εβδομάδες.

Ο λόγος για την πρώην Μις Κόσμος, Ολλανδή Lotte van der Zee παθαίνει καρδιακή προσβολη και πέφτει σε κώμα. Η Lotte είχε κατακτήσει τον τίτλο στα καλλιστεία εφήβων και ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη νεαρή του κόσμου το 2017.

Οι γονείς, δημοσίευσαν στο προφίλ της Lotte τις δυο τελευταίες φωτογραφίες που έβγαλε η κόρη τους. Στη μια ποζάρει μέσα στο χιόνι με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα έβρισκε την οικογένεια τους.

Στη δεύτερη φωτογραφία, οι τρεις τους, ο ένας δίπλα στον άλλον απαθανατίζουν τη στιγμή και χαμογελάνε ευτυχισμένοι.

«Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας, έφυγε από τη ζωή. Είναι απίστευτα σουρεαλιστικό πως η αγαπημένη μας Λοτ δεν είναι πια κοντά μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης», γράφει η οικογένειά της στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.