12χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του αντιγράφοντας σκηνή από βιντεοπαιχνίδι

12χρονος βίασε την 6χρονη αδερφή του αντιγράφοντας σκηνή από βιντεοπαιχνίδι

Οι πράξεις του έγιναν γνωστές όταν η μικρή του αδερφή μίλησε στην δασκάλα της

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 12χρονος βίασε την αδελφή του επηρεασμένος από σκηνές βιντεοπαιχνιδιού. Σύμφωνα με την the sun βίασε την 6χρονη αδερφή του, παρομοιάζοντας μια σκηνή του Grand Theft Auto.

Ο 12χρονος βίασε όχι μια, αλλά παραπάνω φορές την αδερφή του την ώρα που οι γονείς τους κοιμόντουσαν, με την μια επίθεση μάλιστα να συμβαίνει ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ένας από τους βιασμούς έγινε παρουσία και ενός άλλου αδερφού τους, αφού πρώτα παρακολούθησαν μια σκηνή σεξ στο παιχνίδι όπως ανφέρει το δημοσίευμα.

Η μητέρα του με δάκρυα, κρατούσε το χέρι του την ώρα της δίκης και την ώρα που του απαγγέλονταν οι κατηγορίες για τους τρεις βιασμούς της αδερφής του.

0 12χρονος καθόταν απαθέστατος την ώρα της δίκης και αντέδρασε μόνο όταν οι δικαστές αναφέρθηκαν στο όνειρο του να γίνει ποδοσφαιριστής.

Οι πράξεις του έγιναν γνωστές, όταν η μικρή του αδερφή μίλησε στην δασκάλα της και ενώ εκείνος αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες στη συνέχεια παραδέχτηκε τις πράξεις του.

«Θέλουμε απλώς να κάνουμε τα πράγματα σωστά και να κάνουμε ότι καλύτερο για την ασφάλεια των παιδιών. Θέλω να βεβαιωθώ ότι μπορούμε να είμαστε και πάλι μια οικογένεια. Η κόρη μου ήταν πολύ λυπημένη με όλα αυτά γιατί ανησυχούσε πως ήταν δικό της το λάθος» είπε η μητέρα του.