Εμβρόντητη η κοινωνία στην Κύπρο με βρέφος που υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα

Εμβρόντητη η κοινωνία στην Κύπρο με βρέφος που υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει λακωνικά σε πρώτο στάδιο, την ύπαρξη τέτοιου περιστατικού

Η είδηση για 5μηνο βρέφος το οποίο φέρεται να υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη στην Κύπρο σύμφωνα με το sigmalive.

Το παιδί, είναι γονιών από την Αφρική και εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την ρήξη του παρθενικού υμένα επιβεβαίωσαν: η γυναικολόγος του Νοσοκομείου, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και ο παιδοχειρούργος του Νοσοκομείου.

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει λακωνικά σε πρώτο στάδιο, την ύπαρξη τέτοιου περιστατικού, το οποίο και διερευνάται. Η μητέρα του παιδιού προέβη στην σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Προέδρου του Συμβουλίου «Φωνή» Αναστασίας Παπαδοπούλου στο sigmalive.

Η κ.Παπαδοπούλου κληθείσα να σχολιάσει το περιστατικό ανέφερε ότι δυστυχώς, δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά, που γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων φαινομένων. Είναι ανάγκη όμως τόνισε, μέσα από την αποκάλυψη τέτοιων υποθέσεων να αντιληφθούμε την σοβαρότητα και την ανάγκη αποκάλυψης παρόμοιων περιστατικών.

Τέτοιες υποθέσεις, παραπέμπουν είπε η κ.Παπαδοπούλου σε υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας όπου ένα μεγάλο μέρος του υλικού που διακινείται περιλαμβάνει παιδιά τέτοιας ηλικίας. Κάθε εικόνα είπε, αντικατοπτρίζει τέτοια φαινόμενα βίας.