Ξέσπασε διαμάχη για το αβυσσαλέο ντεκολτέ της πολιτικού στην ορκωμοσία της

Ξέσπασε διαμάχη για το αβυσσαλέο ντεκολτέ της πολιτικού στην ορκωμοσία της

Το κατακόκκινο φόρεμα της προκάλεσε ποικίλα σχόλια

Το κόκκινο φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ το οποίο αφήνει ακάλυπτο μεγάλο μέρος του στήθους της, έγινε θέμα συζήτησης και διαφωνίας για τους χρήστες του Internet.

Η Ana Paula da Silva, εξελέγη πρόσφατα στην Νομοθετική Συνέλευση της πολιτείας Σάντα Καταρίνα στη Βραζιλία και η εμφάνιση της στην ορκωμοσία άφησε άφωνους πολλούς.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα τέλη του Ιανουαρίου προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Ορισμένοι έσπευσαν στα αφήσουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Υπήρχαν όμως και αυτοί που έκαναν πιο... χαριτωμένα σχόλια και ανέφεραν πως η εμφάνιση της ανέβασε την θερμοκρασία στην αίθουσα.

Η ίδια αρχικά δεν θέλησε να απαντήσει, ωστόσο σε τηλεοπτική της εμφάνιση τελικά τοποθετήθηκε: «Νόμιζα ότι το κόκκινο χρώμα θα ήταν εκείνο που θα συζητιόταν, όμως τελικά εστίασαν στο ντεκολτέ μου. Ο τρόπος που ντύνομαι είναι δικό μου πρόβλημα. Οι γυναίκες έχουν στήθος, και το δικό μου ήταν πάντοτε μεγάλο. Δεν θα γίνω μια διαφορετική γυναίκα επειδή με εξέλεξε ο λαός ως μέλος της Συνέλευσης», είπε Ana Paula da Silva.