Κλείστηκε για 2 ημέρες στο ασανσέρ του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της

Κλείστηκε για 2 ημέρες στο ασανσέρ του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της

Κατέληξε στο νοσοκομείο

Πέρασε ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο εγκλωβισμένη εντός του ανελκυστήρα του σπιτιού του δισεκατομμυριούχου εργοδότη της και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για την 53χρονη Μαρίτες Φορταλίζα, που μπήκε στον ανελκυστήρα του σπιτιού του επενδυτικού τραπεζίτη εργοδότη της Γουόρεν Στίβενς, στο Μανχάταν, το απόγευμα της Παρασκευής.

Τη Δευτέρα, στις 10:00 το πρωί, η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε επείγουσα κλήση και έσπευσε για τον απεγκλωβισμό της. Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς της, η Φορταλίζα ήταν αφυδατωμένη αλλά νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Weill Cornell.

Έχει διατελέσει «ένα πολύτιμο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του Στίβενς επί 18 χρόνια» και ένα μέλος της οικογένειας Στίβενς την συνόδευσε στο νοσοκομείο.

Ο Στίβενς είναι επικεφαλής της επενδυτικής τράπεζας Stephens Inc, η οποία εδρεύει στο Λιτλ Ροκ του Άρκανσο.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Φορταλίζα εγκλωβίστηκε μεταξύ του δεύτερου και τρίτου ορόφου της οικίας που βρίσκεται κοντά στο Σέντραλ Παρκ.

Η οικογένεια Στίβενς απουσίαζε για το σαββατοκύριακο και δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι όσο εργαζόταν η οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Times, μέχρι να επιθεωρηθεί ο ανελκυστήρας, οι αρμόδιες υπηρεσίες έκριναν ότι έχει σημειωθεί παράβαση στο κτίριο, ενώ διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...