Άντρας έκανε ενέσεις με το σπέρμα του για να απαλλαγεί από πόνους στη μέση

Άντρας έκανε ενέσεις με το σπέρμα του για να απαλλαγεί από πόνους στη μέση

Οι γιατροί πίστευαν πως πρόκειται για φάρσα

Ένας Ιρλανδός, για τουλάχιστον 18 μήνες, έκανε ενέσεις με το ίδιο του το σπέρμα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να απαλλαγεί από τους πόνους στη μέση! Οι γιατροί του νοσοκομείου όπου κατέφυγε, έμειναν το λιγότερο με το στόμα ανοιχτό, όταν ενημερώθηκαν σχετικά.

Ο άντρας, όπως γράφει το Russian Today, βρέθηκε στο νοσοκομείο με οίδημα στο χέρι (φωτογραφία) αναζητώντας βοήθεια, και ανέφερε λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση. Αποκάλυψε την καινοτόμο «θεραπεία» που έκανε με το σπέρμα του, τις ενδοφλέβιες ενέσεις που έκανε μια φορά το μήνα για ενάμιση χρόνο, για να νικήσει τους πόνους που είχε.

Η «θεραπεία» ήταν 100% δική του ιδέα - όπως και το «φάρμακο»- χωρίς να λάβει κάποια ιατρική γνώμη, όπως αποκάλυψε στους έκπληκτους γιατρούς του νοσοκομείου στο Δουβλίνο.

Οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις που θεώρησαν πως θα τους αποκάλυπταν την αλήθεια, ελπίζοντας ίσως πως όλο αυτό ήταν κάποια φάρσα. Αλλά πείστηκαν πως πράγματι ο ασθενής τους τους έλεγε την αλήθεια. Οι πόνοι του ασθενούς ελαττώθηκαν σημαντικά ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, χωρίς φυσικά να χρειαστεί να ακολουθήσει τη δική του πατέντα.

Η ιδιαίτερη αυτή υπόθεση, δημοσιεύθηκε και στην επιστημονική επιθεώρηση Irish Medical Journal.