Νεοναζί ζητούν τη δολοφονία του πρίγκιπα Χάρι

Νεοναζί ζητούν τη δολοφονία του πρίγκιπα Χάρι

Ένα από τα ηγετικά μέλη της ομάδας είναι και ένας 17χρονος

Οι Βρετανοί νεοναζί Sonnenkrieg Division, ζητούν τη δολοφονία του πρίγκιπα Χάρι επειδή παντρεύτηκε την Μέγκαν Μαρκλ, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του BBC. Μάλιστα, η ομάδα ανήρτησε προπαγανδιστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο 34χρονος Δούκας του Σάσεξ δίπλα σε μια σβάστικα και με ένα πιστόλι που τον σημαδεύει με το σύνθημα «Τα λέμε αργότερα, προδότη της φυλής».

Σημειώνεται πως η μητέρα της Δούκισσα του Σάσσεξ, η Μέγκαν Μαρκλ Αφροαμερικανίδα. « Είμαι μισή μαύρη και μισή άσπρη Έχω συμφιλιωθεί με αυτό και το λέω ποια είμαι, μοιράζομαι δημόσια την καταγωγή μου, δηλώνω περήφανη που είμαι μια γυναίκα μικτής φυλής», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Όπως αναφέρει το κορυφαίο βρετανικό μέσο, μεταξύ των ιδιωτικών μηνυμάτων που ανταλλάσσουν τα μέλη της ομάδας, υπάρχει και ένα από τον αρχηγό τους ο οποίος δηλώνει ότι οι αστυνομικοί πρέπει να βιάζονται και να δολοφονούνται.

Τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν ότι ηγέτης του γκρουπ είναι ο 21χρονος Andrew Dymock από το Bath της νοτιοδυτικής Αγγλίας και ένας από τους βασικούς προπαγανδιστέςς - υπεύθυνος για το σχεδιασμό του εξτρεμιστικού υλικού - λέγεται ότι είναι ο Oskar Koczorowski από το δυτικό Λονδίνο, ο οποίος είναι μόνο 17 ετών (κεντρική φωτογραφία).