Επιχειρηματίας και η σύζυγός του ακρωτηρίασαν τα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή

Επιχειρηματίας και η σύζυγός του ακρωτηρίασαν τα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστή

Έγκλημα σοκ στη Βραζιλία

Βραζιλιάνος επιχειρηματίας και η σύζυγός του κατηγορούνται από κοινού για την άγρια δολοφονία του ποδοσφαιριστή Daniel Correa Freitas, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με ακρωτηριασμένα τα γεννητικά του όργανα. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο άτυχος αθλητής πιθανόν ήταν ζωντανός όταν οι δράστες έκοψαν το μόριό του.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους την ομολογία του Edison Brittes ενώ από την άλλη η σύζυγός του Cristiana 35 ετών, αν και αρνείται κάθε κατηγορία τελικά θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο εισαγγελέας Joao Milton Salles ανέφερε στην Globo TV: «Αναλύοντας τα στοιχεία της έρευνας, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα ήταν ότι αυτή η ανθρωποκτονία δεν θα είχε συμβεί ποτέ χωρίς την αποφασιστική συμμετοχή της Cristiana» σημείωσε και τόνισε ότι «φέρεται πως έπεισε τον 24χρονο να πιστέψει ότι μια φωτογραφία μαζί του θα ήταν μια αθώα πλάκα». Η 35χρονη έπεισε τον ποδοσφαιριστή να ποζάρουν δίπλα δίπλα πάνω στο κρεβάτι της, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της ως ένα «αστείο» που πυροδότησε την οργή του 38χρονου Brittes ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του όταν τους είδε μαζί.

Η Cristiana και το θύμα Daniel Correa Freitas στην επίμαχη σέλφι

Ο επιχειρηματίας παραδέχτηκε ότι χτύπησε με βία και τελικά σκότωσε τον αθλητή, αφού πρώτα τον κατηγόρησε ότι βίασε τη σύζυγό του. Ο άτυχος 24χρονος ήταν ένας από τους καλεσμένους στο πάρτι της οικογένειας για τα γενέθλια της κόρης τους Allana. «Η Cristiana γνώριζε το χαρακτήρα του συζύγου της και τη βίαιη προσωπικότητά του. Όταν άρχισε η επίθεση που είχε αποτέλεσμα τον θάνατο του Freitas, πιστεύουμε ότι δεν προσπάθησε να αποτρέψει το έγκλημα», συνέχισε ο Salles.

Τα ακρωτηριασμένα μέλη του ποδοσφαιριστή ανακαλύφθηκαν σε ένα θάμνο στο São Jose dos Pinhais στο νότιο τμήμα της Βραζιλίας στις 27 Οκτωβρίου. Το άτυχο θύμα βρέθηκε μερικώς αποκεφαλισμένο με ένα κοφτερό μαχαίρι με το οποίο εικάζεται ότι ακρωτηρίασαν και τα γεννητικά του όργανα.

Ο Edison Brittes