Ο Ερντογάν κοιμήθηκε ξανά δημόσια, αυτή τη φορά σε εκδήλωση

Ο Ερντογάν κοιμήθηκε ξανά δημόσια, αυτή τη φορά σε εκδήλωση

Δείτε το βίντεο

Ο Ερντογάν «συνελήφθη» για μια ακόμη φορά να κοιμάται δημόσια. Αυτή τη φορά η κάμερα τον κατέγραψε να παίρνει έναν υπνάκο στις τελετές για τα 100 χρόνια από την λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Παρίσι.

Μια από τις τελετές έγινε στην Αψίδα του Θριάμβου στο κέντρο του Παρισιού όπου ο Τούρκος πρόεδρος έδειχνε να μην μπορεί να κρατήσει ανοιχτά τα μάτια του.

Την προηγούμενη φορά ήταν όταν πραγματοποίησε διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Μολδαβία σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Στο τέλος της επίσκεψης, οι δύο πρόεδροι συναντήθηκαν για να πραγματοποιήσουν μια τελική συνέντευξη τύπου, αλλά φαίνεται ότι το ταξίδι κούρασε τον Τούρκο Πρόεδρο.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο που ήταν παρόν στην κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Ερντογάν συμπεριφέρθηκε περίεργα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Μολδαβίας Igor Dodon  - ρυθμίζοντας το μικρόφωνο και κυρίως κοιτάζοντας προς τα κάτω.

Σε κάποιο σημείο, η κάμερα «έπιασε» τον Τούρκο πρόεδρο να... κοιμάται εν μέσω της ομιλίας, καθώς τα μάτια του έκλειναν σιγά-σιγά και το κεφάλι του έγειρε προς τα κάτω.