Ο 13χρονος στην Κύπρο παραδέχθηκε ότι σκότωσε την αδελφή του

Ο 13χρονος στην Κύπρο παραδέχθηκε ότι σκότωσε την αδελφή του

Φέρεται να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 13χρονο που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 9χρονη αδερφή του το απόγευμα της Τρίτης 6 Νοεμβρίου στον Άγιο Ιωάννη στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, ο 13χρονος φαίνεται ότι έπασχε από ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε μεταβεί στο ΤΑΕΠ Λάρνακας με συμπτώματα ψύχωσης.

Την πληροφορία για τα ψυχιατρικά προβλήματα του 13χρονου, επιβεβαίωσε στο Sigmalive αρμόδια πηγή στο Γραφείο Ευημερίας, ενώ δεν αποκλείεται το τελευταίο διάστημα να μη λάμβανε τη φαρμακευτική του αγωγή κανονικά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Sigmalive ο 13χρονος δήλωσε ενοχή ενώ από την Αστυνομία η υπόθεση θεωρείται εξιχνιασθεισα.

Ο αρμόδιος λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας ανέφερε ότι ζήτησαν έκθεση για τα γεγονότα για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα. Επισημαίνει δε ότι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στη σκηνή λειτουργοί του Τμήματος Ευημερίας, ενώ παρακολούθησαν τη διαδικασία μέχρι το πέρας της και τη μεταφορά του 13χρονου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το άγριο φονικό συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Να αναφερθεί ότι γείτονες ανέφεραν ότι οι γονείς των παιδιών είναι διαζευγμένοι,  τα αδέλφια διέμεναν εδώ και 3 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, μαζί με τον πατέρα τους και πως ο 13χρονος φοιτούσε σε Γυμνάσιο της περιοχής ωστόσο φέρεται να εκδιώχθηκε λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.

Επίσης, στην κάμερα του Σίγμα μίλησε γείτονας ο οποίος γνώριζε την οικογένεια και τα δύο παιδιά και διατηρούσε περίπτερο στην περιοχή. Ανέφερε ότι το 13χρονο παιδί που φέρεται να σκότωσε την αδερφή του είναι «προβληματικό», χωρίς να διευκρινίζει περισσότερα. Για το 9χρονο κοριτσάκι δήλωσε ότι ήταν πανέξυπνο.